Β’ Εθνική: Αιχμές για τις τελευταίες διαιτησίες από την Ασπίδα Ξάνθης! «Μπορεί η Θράκη να είναι μακριά αλλά όχι και μακρινά “νυχτωμένη”»

 

Πολλά παράπονα από τις διαιτησίες στους τελευταίους δύο αγώνες έχουν οι παράγοντες και το προπονητικό τιμ της Ασπίδα Ξάνθης.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα της Ξάνθης δεν έχει φέτος την καλύτερη αντιμετώπιση από τους διαιτητές. Όμως στα τελευταία δύο παιχνίδια με Ερμή Αγιάς και Καστοριά τα σφυρίγματα που έτυχε να έχει η ομάδα της Ξάνθης έχουν φέρει εκνευρισμό.

Η Ασπίδα σε κομμάτι ανάρτησης στο Facebook για τον αγώνα της Κυριακής με την Καστοριά αφήνει αιχμές, λέγοντας πως πλέον στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει στην κατηγορία. Όμως όπως λένε δεν θα βγάλουν ανακοίνωση και δεν θα χαλάσουν την ψυχή τους, καθώς ξέρουν ότι είναι μακριά από τα κέντρα αποφάσεων και δεν συγκινείται κανένας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πλέον δεν ξέρουν.

Αναλυτικά το κομμάτι-αιχμή για τις τελευταίες διαιτησίες:

Για ακόμα μία αγωνιστική, η αντιμετώπιση από τους διαιτητές και η έλλειψη σεβασμού στην προσπάθεια μας, ήταν καθοριστικός παράγοντας και μας στοίχισε σε καίρια σημεία του παιχνιδιού αλλά πλέον έχουμε συνειδητοποιήσει το τι συμβαίνει στην κατηγορία.

Δεν θα φωνάξουμε, δεν θα βγάλουμε ανακοινώσεις, δεν θα κατηγορήσουμε κανέναν, δεν θα χαλάσουμε το “μυαλό” μας και την “ψυχή” μας γιατί ξέρουμε ότι η φωνή μας ακούγεται από πολύ μακριά και δεν συγκινεί κανέναν. Απλά να θυμούνται όλοι ότι η ακριτική Ξάνθη μπορεί να είναι μακριά, στην Θράκη για όσους δεν το γνωρίζουν, αλλά δεν είναι πλέον και μακριά “νυχτωμένη”.