ΕΠΣ Θράκης: Το ευχαριστώ της Δόξας Σώστη σε όσους βοήθησαν την ομάδα μετά τη νέα κλοπή των αποδυτηρίων

 

Ανακοίνωση για την τρίτη κλοπή των αποδυτηρίων του γηπέδου του Σώστη έβγαλε η Δόξα, αναφέροντας πως αυτή τη φορά η κλοπή και η καταστροφή ήταν και η μεγαλύτερη από τις δύο προηγούμενες.

Παράλληλα ευχαρίστησε και όσους βοήθησαν την ομάδα από την πρώτη στιγμή, για να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου με την Ελπίδα Σαπών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Σώστη:

Τα αποδυτήρια μας κλάπηκαν για μια ακόμη φορά. Η 3η αυτή φορά όμως ήταν και η φαρμακερή. Η καταστροφή ήταν ακόμα μεγαλύτερη από τις προηγούμενες δυο. Ναι το χτύπημα ήταν κάτω από την μέση και μάλιστα μέσα στην αγωνιστική περίοδο. Παρόλα αυτά θα σταθούμε όρθιοι και θα συνεχίσουμε. Και θα οργανωθούμε και πάλι, με όσες δυνάμεις έχουμε. Σαν τον Φοίνικα που αναγεννάτε από τις στάχτες του. Το έχουμε κάνει αρκετές φορές και θα το κάνουμε άλλη μια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς δημόσια στον κ. Λιάγκη και την Δόξα Προσκυνητών,τον κ. Ερτζάν και την Βιστωνίδα Κοπτερού, τον κ. Αγιαννίτη και τον Κομψάτο Πολυάνθου, τον κ. Γιουσούφ και την Ένωση Ασωμάτων και τον Αστέρα Αιγείρου για την βοήθεια την οποία μας προσέφεραν απλόχερα από την 1η στιγμή. Ευχαριστούμε επίσης και την ΕΠΣ Θράκης για την δωρεάν διαιτησία σε προσεχή αγώνα. Ελπίζουμε τα άλλα σωματεία να λάβουν τα μέτρα τους από την δική μας περίπτωση. Ελπίζουμε να είμαστε το τελευταίο σωματείο που δέχεται τέτοιο πλήγμα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ