Δεν είναι ανέκδοτο! Ασκήθηκε δίωξη στον Πανθρακικό γιατί… αποχώρησε από το πρωτάθλημα

 

Έχουν περάσει μέρες από το περιστατικό, ωστόσο είναι αλήθεια ότι μόλις υπέπεσε στην αντίληψη του ThrakiSportS και αξίζει έστω και ετεροχρονισμένα να αναδειχθεί.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες (αλλά σε κάθε περίπτωση μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα) ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας άσκησε… πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ομάδας της Κομοτηνής. Μάλιστα, η δίωξη αυτή αφορούσε την αποχώρηση της ομάδας της Κομοτηνής από το πρωτάθλημα, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα footballleaguenews.

Ειλικρινά, δεν είναι γνωστό ποιος εμφανίστηκε να εκπροσωπήσει τον Πανθρακικό σε αυτήν την δίωξη, τι μπορεί να ισχυρίστηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή αλλά και γενικά ποιο το νόημα αυτής της δίωξης, αφού έτσι κι αλλιώς ο Πανθρακικός δηλώνοντας αδυναμία να συνεχίσει στο πρωτάθλημα, υποβιβάζεται στην πιο κάτω κατηγορία και μάλιστα με μείον βαθμούς.

Πάντως, στις ανακοινώσεις της ΕΠΟ για τις αποφάσεις που έλαβαν μέσα στον μήνα τα πειθαρχικά της όργανα, δεν υπάρχει κάτι σχετικά με τον Πανθρακικό. Ίσως μάθουμε σε κάποια από τις επόμενες συνεδριάσεις και τις ανακοινώσεις που την ακολουθούν. Εκτός και αν η πλευρά του Πανθρακικού εμφανίστηκε και ζήτησε… αναβολή (κάτι που πάντως ακούγεται ως ανέκδοτο, αντίστοιχο όμως με την κλήση σε απολογία της ΠΑΕ Πανθρακικός επειδή αποχώρησε από το πρωτάθλημα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here