Συνεχίζει στην Football League ο πρώην μέσος του Πανθρακικού Νίκος Μήλιος

 

Στην Football League θα συνεχίσει την καριέρα του ένας από τους ελάχιστους παίχτες του Πανθρακικού που δεν βρήκε ακόμα ομάδα, τον Νίκο Μήλιο.

Σύμφωνα με το Fl News, οι «κυανόλευκοι» συμφώνησαν με τον 22χρονο (01/05/95) μέσο, Νίκο Μήλιο, ο οποίος τη φετινή σεζόν είχε 11 συμμετοχές με τον Πανθρακικό και μάλιστα έπαιξε βασικός και στο τελευταίο παιχνίδι του Πανθρακικού στις Σέρρες με τον Πανσερραικό.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη γενέτειρά του και πιο συγκεκριμένα στις Ελπίδες Αγρινίου. Το 2011 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού. Ένα χρόνο αργότερα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε συνολικά 3 συμμετοχές στη Super League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας. Κατά το β’ εξάμηνο της περασμένης αγωνιστικής περιόδου έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας παραχωρηθεί δανεικός στον Αχαρναϊκό (5 συμμετοχές). Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στα τμήματα Κ17 και Κ19 της Εθνικής Ελλάδας.

Για την προσθήκη αυτή ο προπονητής του Αιγινιακού, Γιάννης Βλάχος δήλωσε: «Σε γενικές γραμμές θα μας ανεβάσουν το επίπεδο. Ήρθε σήμερα ένα παιδί, θα το ανακοινώσουμε, είναι ο Νίκος Μήλιος από τον Πανθρακικό, θα μας ενισχύσει στην μεσοεπιθετική γραμμή. Θα δουλέψουμε και θα παλέψουμε με τα παιδιά, δείχνουν τρομερή διάθεση στην προπόνηση, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, θέλουμε να το βλέπουμε και στο γήπεδο, σήμερα το είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε διάρκεια παραπάνω . Θεωρώ ότι σιγά σιγά θα έχουμε και τις λύσεις που απαιτούνται».