ΕΠΣ Θράκης: Κλειδώνει “πεντάδα” η Γρατινή μετά την νέα νίκη απέναντι στους Αγ. Θεόδωρους! Σκόραραν οι νέες μεταγραφές των ομάδων…

 

Σημαντική νίκη για μια θέση στην πρώτη πεντάδα πέτυχε για την 15η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων μέσα σε ένα τρίλεπτο η Δόξα Γρατινής με 1-2 απέναντι στον Σπάρτακο και δείχνει να κλειδώνει την συμμετοχή του στα πλει οφ.

Η ομάδα του του Τάσου Μπόζη μετα τα συνεχή θετικά αποτελέσματα έφτασε τους 27 βαθμούς και αν ξεκινούσαν τωρα τα πλει οφ θα είχε 9 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον Ίασμο δείχνοντας ότι κανένας δεν θα πρέπει να την υποτιμήσει. Από την άλλη και η νεαρή ομάδα του Νικου Μπαχαρίδη και με τις προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών από τον Πανθρακικό αν και έμειναν 6 βαθμούς πίσω από την έκτη Ξυλαγανή και τα πλει οφ θα παλέψουν για την είσοδό τους σε αυτα.

Όπως διαβάζουμε στο rodopisports, στο πρώτο μέρος, το ματς ήταν ισορροπημένο, με κυριότερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους και την Δόξα, στο 25’ το δοκάρι με τον Σεφκέτ, έπειτα από σουτ εντός περιοχής, ενώ στην επαναφορά, το σουτ του Σερίφη απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Μουρτεζάι. Στο 45’ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν σε σουτ του Σεφκέτ ο Σερίφης παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετα την απόκρουση του Τασίδη, σκοράροντας με δυνατό πλασέ το πρωτου τερμα με την νεα του ομάδα.

Λίγο μετά την έναρξη του ημιχρόνου, στο 48′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν μετά το φάουλ του Κακουλίδη, ο Κυριακόπουλος σκόραρε από κοντινή απόσταση. Ο Σπάρτακος κατάφερε στο 59′ να μειώσει σε 1-2 με τον Μέριτς, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καπετάνου. Αυτο ήταν το δεύτερο τέρμα του πρωην πάιχτη της Κ19 του Πανθρακικου σε 3 παιχνίδια. Στη συνέχεια στο παιχνίδι αν και ο Σπάρτακος πίεσε για την ισοφάριση δεν απείλησε ιδιατερα την εστία του πρωην τερματοφυλακα των Ασωματων Γιουξέλ που ωστόσο στο 93′ θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λόγω καθυστερήσεων.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Αγ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Μπαχαρίδης): Τασίδης, Ξενοδοχίδης Γ. , Ξενοδοχίδης Ηλ., Μέριτς, Μουρτεζάι, Σεφέρης, Χακάν, Παρασκευόπουλος, Γαλεάδης (77’Κόγιος), Καπετάνος, Γκέκας (45′ Τσιφίδας)

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Μπόζης): Γιουξέλ, Τσιπλακίδης Σοφ., Μεχμέτ, Παπαδόπουλος, Κουκοβίνης (74′ Ζάνταλης), Κακουλίδης (91′ Τσιπλακίδης Αθ.), Σερίφης, Σεφκέτ, Κυριακόπουλος, Βλασσόπουλος (69′ Τάτσιος)