ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Διπλό τετράδας της Θύελλας Φερών επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Θύελλα Φερών, η οποία επικράτησε στο ντέρμπι του νοτίου Έβρου τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 54-62.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Θύελλας άφησε πίσω την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τη Φιλία, μπήκε ξανά στην τετράδα που οδηγεί στα play off και έδειξε ότι θα παλέψει όπως και πέρσι για να βρεθεί όσο ψηλότερα γίνεται. Αντίθετα η ήττα αυτή βγάζει τον Εθνικό από την τετράδα, ο οποίος πλέον υστερεί στην ισοβαθμία με την ομάδα των Φερών, καθώς έχει χάσει δύο φορές.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό στο ξεκίνημα με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Έτσι το σκορ έμεινε χαμηλά, με τη Θύελλα Φερών να κλείνει το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά με 8-11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Θύελλα ανέβηκε επιθετικά, βρήκε πολλές λύσεις και ανέβασε τη διαφορά κοντά σε διψήφιο αριθμό, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 19-28.

Οι παίκτες του Εθνικού αντέδρασαν στο τρίτο δεκάλεπτο και με όπλο την επίθεση πλησίασαν στο σκορ και μείωσαν σε 39-42. Όμως η Θύελλα ήταν πιο ψύχραιμη στο τέταρτο δεκάλεπτο και βρίσκοντας λύσεις στα κρίσιμα σημεία έφυγε από την Αλεξανδρούπολη με τη νίκη με σκορ 54-62.

Δεκάλεπτα: 08-11, 19-28 (ημίχρονο), 39-42, 54-62 (τελικό αποτέλεσμα)