Με τις ευχές και του… Πανθρακικού η μάχη του Δημήτρη Χριστοδουλάκη με την ομάδα του Ρέμου

 

«Την Κυριακη ολη η πολη  ξαναγινεται μια ομαδα και στηριζουμε τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη στο Rising Star».

Με την φράση αυτή που διακινείται ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιφανών μελών της κοινωνίας της Κομοτηνής, πολλά από τα οποία ενεπλάκησαν και με την όμορφη περιπέτεια του Πανθρακικού, διαφημίζεται στο facebook και το twitter η συμμετοχή του κομοτηναίοι τραγουδιστή με την ομάδα του Αντώνη Ρέμου στα Duals του μουσικού τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 Rising Star.

Ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης δεν είναι άλλωστε πρόσωπο που δεν έχει σχέση με τον Πανθρακικό, αφού είναι γιος του Σάκη Χριστοδουλάκη, όχι απλά ενός από τους ποιο ένθερμους οπαδούς αλλά και παλιού παράγοντα της ομάδας, στα δύσκολα χρόνια προ της ξέφρενης πορείας προς την Super League. Με δεδομένη την πορεία του Πανθρακικού, οι φίλοι και οι οπαδοί του ελπίζουν πλέον στον Δ. Χριστοδουλάκη για ένα χαμόγελο.

Η προσπάθεια του Δημήτρη Χριστοδουλάκη με την ομάδα του Αντώνη Ρέμου αναμένεται το βράδυ της Κυριακής και όσοι επιθυμούν να τον στηρίξουν πρέπει να κατεβάσουν τα σχετικά applications του Rising Star, καθώς πρόκειται για παιχνίδι που κατά βάση έχει να κάνει με τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.