Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σημερινέ αναμετρήσεις της Ασπίδας σε άντρες και γυναίκες, ενώ δεσπόζει το ντέρμπι της Κομοτηνής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΓΑΣ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Την πρωτοπόρο Καστοριά των θρακιωτών Τασιούδη και Τσώτσου υποδέχεται στο Εύμοιρο η Ασπίδα Ξάνθης, θέλοντας να αφήσει πίσω τόσο το παιχνίδι και την ήττα από τον Ερμή Αγιάς, όσο και τη φιλοξενία της θεσσαλικής ομάδας. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, κάτι που γνωρίζουν στην ομάδα της Ξάνθης, όμως όπως σε όλα τα παιχνίδια η έδρα και ο κόσμος αναμένεται να δώσουν την ώθηση που θέλουν οι παίκτες του Κώστα για να παλέψουν για τη νίκη. Προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ η αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση αποτελείται από τους Στεφανίδη, Μασμανίδη, Κουτσογιάννη, Πετς, Καραμπίνη, Παπαθανασίου, Ασημάκη, Παπαδάκη, Τσιώγκα, Γρούδο, Τσιαβέ και Μανδαλάκη.

Το ντέρμπι της Κομοτηνής είναι ένα από τα δύο παιχνίδια του τετάρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής που δεσπόζουν στο σημερινό πρόγραμμα (το άλλο είναι το ντέρμπι κορυφής Χαλκηδόνα – Παναθλητικός). Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες, με την τυπικά γηπεδούχο ΑΕΚ να νικάει στη Θεσσαλονίκη τη Νεάπολη, ενώ ο ΓΑΣ νίκησε στην Κομοτηνή τον Ζέφυρο και έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες. Κάθε ομάδα θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους, ενώ το κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Τέλος η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας αγωνίζεται στην Κατερίνη με τον Πιερικό Αρχέλαο. Η ομάδα της Ξάνθης ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στο σημερινό παιχνίδι θα παλέψει για τη νίκη, που θα την απομακρύνει από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ