Super League: Πανέτοιμη η Ξάνθη για την «μάχη» της 2ης θέσης με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη (17:15, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα το βράδυ του Σαββάτου, η Ξάνθη απαλλάχθηκε ήδη από έναν ”μνηστήρα” της δεύτερης θέσης, εκεί όπου όμως μαζί με την ίδια παραμένει ο ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα και ο Πανιώνιος με τον οποίο θα αναμετρηθεί σήμερα στη Νέα Σμύρνη (17:15 LIVE, ThrakiSportS).

Μετά την ισοπαλία στα Πηγάδια με την ΑΕΚ, η Ξάνθη νιώθει πως χάνει έδαφος και ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο παιχνίδι-ντέρμπι της Κυριακής και να πάρει τους πολυπόθητους 3 βαθμούς που θα τη κρατήσουν στην δεύτερη θέση -και αν χάσει ή μείνει ισόπαλος και ο ΠΑΟΚ με τη Τρίπολη- μόνη της. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει επιστρατεύσει όλα τα δυνατά του όπλα θέλοντας αποκλειστικά τη νίκη από τους παίκτες του.

Ο Ρουμάνος προπονητής έχει κάποιες ανησυχίες λόγω της απουσίας Γουάλας και Τριάδη, από το ρόστερ του και έχει εντάξει γι αυτό το λόγο στην αποστολή και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, τον Γάλλο αριστερό μπακ Σαλιμό Σιλά και τον αμυντικός χαφ από την Ονδούρα και πρώην παίκτη του Πανθρακικού, Αλφρέδο Μεχία. Οι δύο παίκτες θεωρήθηκαν έτοιμοι και δεν αποκλείεται να τους δούμε να αγωνίζονται, αν όχι εξ αρχής, στα μέσα του παιχνιδιού ως αλλαγή, σε περίπτωση που το παιχνίδι είναι ισορροπημένο και μπορούν να γίνουν ”δοκιμές”. Εκτός αποστολής είναι επίσης οι Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Παπαστεριανός.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς απο την άλλη έχει μια σημαντική απουσία αυτή του Ταποκο ο οποίος ένιωσε τελευταία στιγμή κάποιες ενοχλήσεις. Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Φούντας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης, Γεσίλ, Μπαντής, Μαχμούτοβιτς, Λάμπρου”.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί αρκετές φορές και η Ξάνθη έχει πετύχει 9 νίκες μέσα στη Πλατεία με τελευταία το 2011 με 0-2. Ο Πανιώνιος έχει επικρατήσει συνολικά 11 φορές ενω 9 ματς έληξαν ισόπαλα. Η ιστορία τους ξεκινάει από το 1987 και η μεγαλύτερη νίκη που πέτυχε η Ξάνθη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη ήταν στις 25-02-1990 με 2-5. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 17:15 και θα μεταδοθεί λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ