Volley League: Παραμένει Θεσσαλονίκη και επιστρέφει στον Ηρακλή ο Βασίλης Μούχλιας

 

Στον “ελληνικό” Ηρακλή που αγωνίζεται χωρίς ξένους επιστρέφει μετα από 1,5 χρόνο ο ακραίος Βασίλης Μούχλιας, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ελπίδα Αμπελοκήπων στην Α2 ανδρών στον όμιλο του Άθλου Ορεστιάδας.

Ο 20χρονος ακραίος που ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Έβρο Σουφλίου, την σεζόν 2014-15 μεταγράφηκε στον Ηρακλή την χρονιά της επανόδου του στην Volley League και αμέσως μετά μεταπήδησε στον Άρη, στον οποίο ωστόσο δεν παρεμεινε μετα τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 κατηγορία.

Πλέον επιστρέφει στην Volley League για να ενισχύσει την ομάδα του Γιάννη Ορφανού και τον Ηρακλή των Θρακιωτών Κιόση, Ηλία, Χριστόφα, Αναστασιάδη και Ριζόπουλου. Ο Μούχλιας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια μέσα από την καρδιά μου την Ελπίδα. Οι διοικητικοί και οργανωτικοί τομείς αυτού του σωματείου λειτουργούν άψογα και μακάρι περισσότερα σωματεία να ήταν έτσι. Ήταν μια δύσκολη απόφαση που πάρθηκε ύστερα από πολλή σκέψη. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Ελπίδας που μου φέρθηκαν με αυτό τοντρόπο και δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον προπονητή μου Γιώργο Καραβιδόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την ευκαιρία που μου έδωσε, καθώς και τους συμπαίκτες μου με τους οποίους κάναμε μαζί όλη αυτή την προσπάθεια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και τους εύχομαι καλή συνέχεια και δύναμη».