Super League: Νίκη δυάδας για τη εφηβική ομάδα της Ξάνθης επί της Βέροιας

 

Σημαντική νίκη πέτυχαν οι έφηβοι της Ξάνθης στην μάχη που δίνουν για μία θέση στην πρώτη δυάδα, που οδηγεί στο φετινό final four, αφού το μεσημέρι της Κυριακής επικράτησαν με 3-1 της αντίστοιχης ομάδας της Βέροιας.

Με ένα πολύ καλό κλείσιμο στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή, κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με δύο γκολ διαφορά από την αντίπαλη ομάδα, διαφορά που διατηρήθηκε έως και το τέλος του αγώνα. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης ξεπέρασε την σημερινή της αντίπαλο στη βαθμολογία και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε στο 38ο λεπτό, όταν ο Ιωάννου έπιασε μια δυνατή κεφαλιά και νίκησε τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση η Ξάνθη διπλασίασε τα τέρματά της με σκόρερ αυτή τη φορά τον Οκάν Σουλεϊμάν. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό σκόραρε και πάλι για το 3-0 υπέρ της ομάδας του, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες της Βέροια ήταν απλά να μειώσουν στο 81′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπεδρελής): Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος (65′ Γκασιμπαγιατζίδης), Θεοφυλάκης, Τενεκές, Γράβας (80′ Θυμιάνης), Γκατζόγιας (70′ Ποδάρας), Μελιόπουλος, Ιωάννου (85′ Κριεζής), Δουλγέρης, Σουλεϊμάν Οκάν (70′ Τσιλιγγίρης).