Γ’ Εθνική: Mε ανεβασμένη ψυχολογία και χωρίς άγχος στην Δράμα οι Προσκυνητές αντιμετωπίζουν την φορμαρισμένη Δόξα (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 1ο Όμιλο, με τον Ορφέα Ξάνθης να μην αγωνίζεται με τον Μακεδονικό Φούφα στην Πτολεμαίδα λόγω της κακής κατάστασης του γηπέδου Πτολεμαίδας, ενω η Δόξα Προσκυνητων μετα την μεγάλη νίκη της την Τετάρτη στην Αλεξάνδρεια επί του Φουφα ταξιδeυει στην Δράμα όπου θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Δόξα.

H Δόξα Προσκυνητών που με 11 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση και προερχεται από την πρωτη εκτος εδρας νίκη της ιστορίας της, φιλοξενείται από την ενισχυμενη και πολύ φορμαρισμένη Δόξα Δραμας των πολλών Θρακιωτών που με 33 βαθμούς βρίσκεται δευτερη μαζί με την Καλαμαριά στην βαθμολογία, εναν λιγοτερο από τον πρωτοπόρο Λαγκαδά.

Η ομαδα της Ροδόπης με τον υπηρεσιακό προπονητή Ανέστη Σπυριάδη για τελευταία φορά στον πάγκο της, ταξιδέυει στην Δραμα με σκοπό μια καλή εμφανιση αφού δεν εχει το αγχος για το αποτέλεσμα απέναντι σε μια τόσο δυνατη ομάδα και χωρίς την νεα μεταγραφή της τον Κειτά.

Η Δόξα Δράμας και ο κ. Τζαναβάρας επέλεξε 20μελή αποστολή, από την οποία θα κοπούν δύο πριν από την σέντρα του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι εξής: Σικαλιάς, Καράδαης, Παγώνης, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Κουρτεσιώτης, Κωστόπουλος, Παπαζαχαρίας, Μκρτσιαν, Λαδάκης, Παναγιωτούδης, Δουκάκης, Μπουσινάκης, Ντος Σάντος, Ίγκορ, Παβίσεβιτς, Μαρκόπουλος, Καρλόπουλος, Ιότι και Πινδώνης.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής (θα γίνει και ένας εξ’ αναβολής αγωνας για την 14η αγωνιστική) στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής: Εορδαϊκός – Αλμωπός Αριδαίας,  Δόξα Δράμας – Δόξα Προσκυνητών, Καβάλα – ΑΠΕ Λαγκαδά, Νάουσα – Απόλλων Καλαμαριάς και Απόλλων Παραλιμνίου – Καμπανιακός, ενω ρεπό έχει η ΑΕ Ποντιων Βατολακκου. Oι αγωνες της 17ης αγωνιστικής Νέστος Χρυσούπολης-Εορδαϊκός και ΑΟ Καρδίας-Αλμωπός Αριδαίας θα γίνουν Τετάρτη (1/2).

Το ThrakiSportS, όπως κάθε εβδομάδα θα σας μεταδώσει απευθείας την εξέλιξη του αγώνα στην Δράμα, με παράλληλη ενημέρωση και από τους υπόλοιπους αγώνες του πρώτου ομίλου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ