Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση! Ο Άκης Σιδηρόπουλος στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων της ΕΟΠΕ!!!

 

Αναμφισβήητα πρόκειται για τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση. Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε την Παρασκευή τις νέες Επιτροπές που όρισε η νέα Διοίκησή της και σε αυτές περιλαμβάνοντας μια έκπληξη.

Στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων ανάμεσα στα μέλη περιλαμβάνεται και το όνομα του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου! Ο ιστορικός αρχηγός του Εθνικού με την μεγάλη καριέρα και στην Εθνική, επελέγη για την συγκεκριμένη επιτροπή.

Στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων προέδρος θα είναι ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος. Ως μέλη ορίζονται εκτός του Σιδηρόπουλου και οι Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Γιώργος Κασιμάτης, Ελένη Καζάκου, Άγγελος Κυριακίδης, Τάκης Καβαλιεράκης, Γιώργος Μελισσουργός, Πάρης Ευαγγελίου.

Ως ειδικός σύμβουλος της επιτροπής ορίζεται ο Κώστας Χαριτωνίδης, ως εκπρόσωπος προβολής ο Νίκος Συκιώτης, ως εκπρόσωπος ΚΕΠ ο Λευτέρης Κογκαλίδης, ως εκπρόσωπος Ανάπτυξης ο ιστορικός προπονητής της Εθνικής της Γάνδης Θανάσης Μαργαρίτης και ως εκπρόσωπος Beach Volley Νεκτάριος Χαλβατζής.

Η επιτροπή αυτή αναμένεται να αποφασίσει και για τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή. Με την έλευση του Σιδηρόπουλου, την δεδομένα καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον νέο πρόεδρο της ΕΟΠΕ και τον Σάκη Μουστακίδη, αλλά και την παρουσία Χαριτωνίδη ως ειδικού συμβούλου στο σχήμα, ενισχύονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Μουστακίδη να αναλαμβάνει την Εθνική Ανδρών στο τέλος του πρωταθλήματος στην θέση του Σωτήρη Δρίκου.