Super League: @@@@@@ on air ανάμεσα σε Ίβιτς και Χρηστοβασίλη στα Γιάννενα και Παράσχο και Κούγια στην Λάρισα

 

Φοβερές δηλώσεις, σπόντες και βρισιές απο παράγοντες και προπονητές ομάδων είχαμε στους αγώνες Λάρισα -Πλατανιάς και Γιάννενα -ΠΑΟΚ.

Eπεισοδιακή ήταν και η συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ΑΕΛ – Πλατανιάς, που έληξε χωρίς νικητή (0-0). Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Γιώργος Παράσχος, είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος ήταν στην αίθουσα.

Ο προπονητής του Πλατανιά είπε στο φινάλε των δηλώσεών του: “Θα ήθελα να αναφέρω πως είναι κρίμα για την Λάρισα, για αυτή την ιστορική ομάδα που κέρδισε πρωταθλήματα και κύπελλα, να έρχεται στο 20λεπτο ο πρόεδρός της, ο κ. Κούγιας, και να βρίζει με ακατανόμαστες εκφράσεις τον πάγκο μας, τον κ. Γκουτσίδη αρχικά. Όταν γύρισα και τον είδα άρχισε να βρίζει κι εμένα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ένας πρόεδρος να έχει τέτοια συμπεριφορά”.

Ο Κούγιας, που έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου, απάντησε άμεσα λέγοντας: “Είμαι εδώ, σας το λέω ευθέως. Έχω πρόβλημα με τον Πλατανιά. Είναι μια ομάδα που ανέβηκε από το πουθενά με τη βοήθεια της παράγκας”.

Ο Παράσχος τον ρώτησε: “Εμείς τι φταίμε;”. Για να του απαντήσει ο ιδιοκτήτης των “βυσσινί: “Εσείς δουλεύετε σε αυτή την ομάδα. Άντε, παράγκα. Δικάζονται οι κασέτες σας”.

Στα Γιάννενα και στους “Ζωσημάδες” τώρα, ο  πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα και ιδιοκτήτης της Benjamin Moore στην Βιομηχανική περιοχής Κομοτηνής μιλώντας ζωντανά στην ΕΡΤ3 ζήτησε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να συμμορφώσουν τον Σέρβο τεχνικό Bλάνταν Ιβιτς, χαρακτηρίζοντάς τον “απαίσιο” και αναφέροντας ότι έβρισε και αυτόν και τους Ηπειρώτες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, ενοχλήθηκε από αναφορές που έκανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, για να πει μάλιστα ότι ο Σέρβος έβρισε τόσο τον ίδιο όσο και τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας των Ηπειρωτών χαρακτήρισε απαίσιο τον προπονητή των «ασπρόμαυρων» και κάλεσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον συμμορφώσουν.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, άσχετα αν εμείς είχαμε σήμερα τις ευκαιρίες. Θα παρακαλέσω την ομάδα του ΠΑΟΚ να συμμορφώσει τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος βγήκε και κατηγόρησε τον πρόεδρο πως ευθύνεται εκείνος. Ακούσαμε τι είπε και στη συνέντευξη Τύπου. Προσπάθησα να μπω στα αποδυτήρια για να του πω γι’ αυτό που είπε, πως γ…. ο ΠΑΣ και ο πρόεδρός του. Είναι απαίσιος και δεν είναι σωστό να είναι προπονητής της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ. Τα είπε σε όλη την Ελλάδα, ας μας πει ποιος είναι ο Ίβιτς. Λυπάμαι γι’ αυτή τη μεγάλη ομάδα», είπε ο Χριστοβασίλης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Νωρίτερα στην συνέντευξη τύπου αιχμές για τον κ. Χριστοβασίλη άφησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ: «Απαγορεύεται να έρχεται πρόεδρος αντίπαλης ομάδας και να απειλεί και να λέει αυτά τα λόγια που είπε στα αποδυτήρια της ομάδας μου. Δεν μπορεί να μπαίνει στα αποδυτήρια και να μιλάει έτσι όπως μίλησε, είναι ντροπή».