Γ’ Εθνική: Ο Δροσάκης από το Σουφλί πάει στο Λουτράκι των Γούλα και “Τσόρμπα”

 

Ενίσχυσης συνέχεια για τον ΑΟ Λουτράκι, που μετα τον Σταύρο Τσορμπατζίδη ανακοίνωσε και την απόκτηση ενος ακόμα Εβρίτη του Αλέξανδρου Δροσάκη.

Ο 22χρονος μέσος με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη εντάσσεται στους «οράνιε» ως ελεύθερος, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Έβρο Σουφλίου όπου κατέγραψε 10 συμμετοχές στη Γ Εθνική. Στην περιοχή θα υπηρετήσει και την στρατιωτική του θητεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Δροσάκη: «Ο Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Δροσάκη.
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός και είναι γεννημένος την 1/3/1994. Ο νεαρός αθλητής προέρχεται από τον Έβρο και έχει αγωνιστεί κατά σειρά στον Πέπλο Έβρου, τον ΠΑΟΚ Κεφαλαρίου Δράμας και τον Ολυμπιακό Καβάλας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του Έβρου Σουφλίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος). Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Εκεί εκτός από τον πρωην παίχτη της Ξάνθης Γιωργο Γούλα θα συναντήσει και τον αντίπαλο του στην Γ’ Εθνική και συντοπίτη του από τον Έβρο Σταύρο Τσορμπατζίδη (Θυμηθείτε ΕΔΩ) που ανακοινωθηκε μια μέρα νωρίτερα (17/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Τσορμπατζίδη: «Το Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την απόκτηση του Σταύρου Τζορμπατζίδη. Ο 25χρονος (γενν. 18/8/1991) ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις Ακαδημίες του Π.Α.Ο και του Πανθρακικού, ενώ έχει αγωνιστεί στον Τύρναβο, στη Ζάκυνθο, στον Π.Α.Σ Κόρινθος και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».