Μια… Ξανθιώτισσα στο Rising Star την Κυριακή 8 Ιανουαρίου

 

Ονομάζεται Έλσα Καριώτη, κατοικεί στην Ξάνθη και από ότι φαίνεται,  με την φωνή της, την θετική ενέργεια όλων μας, αλλά και την ψήφο μας, μπορεί να καταφέρει να…σηκώσει τον τοίχο του νέου talent show του ΑΝΤ1 που ακούει στο όνομα «Rising Star» την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Η Ξανθιώτισσα Έλσα είναι μουσικός, συνεπώς γνωρίζει πολύ καλά τι πάει να κάνει εκεί και το μόνο που ζητά, είναι να…σηκώσει τον τοίχο και να…πει και ένα τραγούδι.

Ωστόσο δεν φτάνει μόνο η θετική ψήφος, που όλοι της ευχόμαστε να της δώσουν οι κριτές Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας, αλλά και η υποστήριξη, η εμψύχωση και η ψήφος εμπιστοσύνης του κόσμου, που θα την κάνει να καταφέρει και να φτάσει (και να την ξεπεράσει φυσικά) την…βάση του 70% που θα την «περάσει» στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και να υπενθυμίσουμε σε όλους όσοι το επιθυμούν να την υποστηρίξουν, οτι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κατεβάσουν την ανάλογη εφαρμογή για να ψηφίσουν εκείνη την ώρα την δική μας Έλσα Καριώτη.

 

Πηγή: thraki.com.gr