EΠΣ Έβρου: Παρουσία ενός Εβρίτη παλαίμαχου «διεθνούς» σκόρερ το χριστουγεννιάτικο φιλικό του Ορέστη στα Ρίζια (+photos)

 

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε στα Ρίζια ανάμεσα στην πρωτοπόρο ομάδα του Βορείου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΠΑΕ Ριζίων και του συνδιεκδικητή του τίτλου μαζί με την ΑΕΔ, Ορέστη Ορεστιάδας, παρουσία ενός εκλεκτού καλεσμένου.

Συγκεκριμένα παρών στο γήπεδο Ριζίων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα βρέθηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ναλιτζής που αγωνίστηκε με τα χρώματα πολλών ομάδων όπως του Πανιωνίου, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και άλλων εντός Ελλάδας ομάδων καθώς και στις Ουντινέζε, Περούτζια και Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ενω με την Εθνική Ελλάδας είχε 6 συμμετοχές.

Πολλοί δεν το ξέρουν, αλλά ο Ναλιτζής κατάγεται από τα Ρίζια. Για την ιστορία, νικήτρια στο φιλικό ήταν η ομάδα του Ορέστη με σκορ 0-4. Το πρωτο τερμα σημειωθηκε στο 30΄ με αυτογκόλ των Ριζίων, στο 56΄ με τον Καστρινό, στο 69΄ με πέναλτι του Γαλλή και στο 83΄ με το σκορερ του Ορέστη και στο πρωτάθλημα τον Παπαγιαννίδη.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ  από την αναμέτρηση παρουσία του Δημήτρη Ναλιτζή μέσα από τον φακό της ιστοσελίδας του Ορέστη.