Απλό μέλος στο νέο 21μελές ΔΣ της ΕΟΠΕ ο νέος «Θρακάρχης» Αντώνης Τελόπουλος

 

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, με τον μόνο εκπρόσωπο της Θράκης, τον νεοεκλεγέντα Αντώνη Τελόπουλο, να λαμβάνει θέση απλού μέλους.

Ήταν κάτι αναμενόμενο για τον νέο «Θρακάρχη», όπως τον αποκαλούν μετά το τέλος της παρουσίας του Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου στο ΔΣ της ΕΟΠΕ, καθώς το φορτωμένο του πρόγραμμα στο ΤΑΑ Εθνικός, στον Ερασιτέχνη Εθνικό αλλά και στην ΕΣΑΠ-Volley League δεν θα μπορούσε να του επιτρέψει να μπορέσει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο και για τα διοικητικά της ΕΟΠΕ.

Ωστόσο από την πρώτη στιγμή έγινε αντιληπτό ότι η παρουσία του κάθε άλλο παρά διακοσμητική θα είναι, καθώς χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον νέο πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και ουσιαστικά θα αποτελεί έναν από τους συνδετικούς κρίκους της Ομοσπονδίας με την ΕΣΑΠ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας αποτελείται από τους εκλεγμένους:
Πρόεδρος: Γιώργος Καραμπέτσος
Α’ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Κασσιμάτης
Β’ Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Πασπάλας
Γενικός Γραμματέας: Νεκτάριος Χαλβάτζης
Ειδικός Γραμματέας: Άγγελος Κυριακίδης
Ταμίας: Σπύρος Καρράς
Μέλη: Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Παντελής Βλάχος, Νίκος Δατσέρης, Ελένη Καζάκου, Λευτέρης Κογκαλίδης, Χαραλαμπία Κρίμπα, Χρήστος Μητσόπουλος, Βασίλης Μπεκιάρης, Θεόφιλος Ορφανίδης, Κυριάκος Παναγόπουλος, Χρήστος Σύλλας, Νίκος Συκιώτης, Αντώνης Τελόπουλος, Ιφιγένεια Τέφα, Ευφροσύνη Χρόνη-Έρωτα.

Παράλληλα, συστάθηκε η νέα Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων, η οποία και έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Χρήστος Σύλλας
Μέλη: Χαραλαμπία Κρίμπα, Νίκος Δατσέρης, Γιώργος Πάγκαλος, Λευτέρης Κογκαλίδης.