Football League: Η επίσκεψη του Πανθρακικού στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής

 

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί μέλη του Πανθρακικού, μαζί με χορηγούς της ομάδας, δείχνοντας έμπρακτα ότι βρίσκονται δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ενόψει των Χριστουγέννων και φυσικά για ακόμα μία φορά το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας.

Η επίσκεψη έγινε ύστερα από πρωτοβουλία δύο χορηγών του Πανθρακικού, του Νίκου Καραδημούλα, ιδιοκτήτη κρεοπωλίου καθώς επίσης και του Χρυσόστομου Κάρρου, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Οι Θράκες».

Τον Πανθρακικό εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Μπερτράν Ρομπέρ, Κώστας Κάρδαρης, Ηλίας Πολίμος, Παναγιώτης Πετρούσης και Χαράλαμπος Ζυγκερίδης, ο προπονητής Κώστας Βασιλακάκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιππος Μπολοβίνης, ο γενικός αρχηγός Χάρης Μαυρομάτης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Χάρης Παρασκευόπουλος.

Τα μέλη του Πανθρακικού προσέφεραν αθλητικό υλικό της ομάδας, ενώ οι δύο χορηγοί προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης, ενισχύοντας σημαντικά αυτές τις γιορτινές ημέρες το έργο που επιτελεί το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής, που βοηθά πάνω από 70 οικογένειες της πόλης.

Μάλιστα υπάρχει η δέσμευση από τους ανθρώπους του Πανθρακικού ότι σε ένα από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο ΔΑΚ, θα φιλοξενηθούν οι οικογένειες που βοηθά το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής.