Volley League: Προπαραμονή Χριστουγέννων στο Μ. Παρασκευόπουλος το «ντέρμπι» του Έβρου Εθνικός-Ορεστιάδα

 

Πριν τα Χριστούγεννα θα ολοκληρωθεί τελικά ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Volley League και όχι στις 28 Δεκεμβρίου, την Τετάρτη ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, όπως είχε οριστεί αρχικά.

Σε αυτήν την τελευταία αγωνιστική, μάλιστα, κυριαρχεί το λεγόμενο «ντέρμπι» του Έβρου ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον ΑΟ Ορεστιάδας. Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πέρυσι στο ίδιο χρονικό σημείο, τότε όμως στο «Νίκος Σαμαράς».

Αυτήν την φορά η αναμέτρηση έχει οριστεί να διεξαχθεί στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και θα είναι η τελευταία της Volley League για το 2016. Και αυτό, καθώς θα διεξαχθεί Παρασκευή βράδυ, προπαραμονή Χριστουγέννων, ενώ οι υπόλοιπες της αγωνιστικής μια ή δύο μέρες πριν.

Αναλυτικά, την Τετάρτη θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός – ΑΠΣ Κύζικος Ν.Περάμου, την Πέμπτη τα Παναθηναϊκός – ΑΟ Φοίνικας Σύρου,  ΑΟΠ Κηφισιάς – Ηρακλής Πετοσφαίριση, ΑΟΠ Ηρακλής Χαλκίδας – Παναχαϊκή Πετοσφαίριση, ΠΑΟΚ – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός.

Η μόνη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί Παρασκευή είναι το Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΟ Ορεστιάδας που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στις 20.00 το βράδυ.