Η συγκλονιστική η παρουσία των XanthiFans στον Εύοσμο και η νέα εκδρομή που ετοιμάζουν για Βέροια

 

Μπορεί η Ξάνθη να είναι η τελευταία στον πίνακα των εισιτηρίων που κόβει στο γήπεδό της έχοντας σταθερά κάτω από 1000 άτομα στις εξέδρες, ωστόσο οι λίγοι φανατικοί οπαδοί της καταφέρνουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Το απόγευμα της Τρίτης περίπου 25 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο του Ευόσμου για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα. Μπορεί να μην ευχαριστήθηκαν με το θέαμα, αποχώρησαν όμως ευχαριστημένοι για την πρόκριση.

Μπορεί επίσης να ήταν σχετικά λίγοι σε αριθμό, αλλά δεν είναι καθόλου αμελητέο το γεγονός ότι 25 άτομα πήγαν μέχρι την Θεσσαλονίκη σε μια ημέρα εργάσιμη. Όπως επίσης διόλου αμελητέο είναι το γεγονός πως επί 90 λεπτά δε σταμάτησαν να φωνάζουν, εμψυχώνοντας την ομάδα τους. Ο αγώνας δεν ήταν Σαββατοκύριακο, δεν ήταν καν σε μέρα με κλειστή την αγορά το απόγευμα, αλλά ήταν Τρίτη.

Για αυτό και η παρουσία των XanthiFans στον Εύοσμο έχει προκαλέσει ιδιαίτερα θετική αίσθηση. Και η παρουσία αυτή οδήγησε τον σύνδεσμο στην απόφαση να διοργανώσει εκδρομή και στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της Ξάνθης που δεν αργεί, αφού είναι τo προσεχές Σάββατο στην Βέροια.

Για την εκδρομή στη Βέροια δηλώσεις ενδιαφέροντος γίνονται στα γραφεία των XanthiFans στην οδό Χατζησταύρου 14 και στο 2541104313 και ώρες 19:00 – 21:00. «Δήλωσε συμμετοχή έως Πέμπτη 15/12 και έλα να θαυμάσουμε για άλλη μια φορά την ΑΟΞάρα μας εκτός έδρας!», αναφέρει η ανακοίνωση.