Ποσό ύψους 120.000 ευρώ ζητά από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο… πρώην πρόεδρός του!!!

 

Απίστευτες εξελίξεις ταλανίζουν ξανά αυτόν τον καιρό τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σε μια περίοδο που τουλάχιστον αγωνιστικά δείχνει να κερδίζεται το στοίχημα της παραμονής ενώ εξωαγωνιστικά επιχειρείται μια προσπάθεια νοικοκυρέματος.

Παρόλο που τον τελευταίο ενάμισι χρόνο όλες οι διοικήσεις (πέρυσι του Γιώργου Γεωργιάδη και φέτος του Αντώνη Χατζησταύρου) διαχρονικά αναφέρουν ότι πρώτος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της ομάδας, τα χρέη για δεδουλευμένα εξακολουθούν να αποτελούν θηλιά που πνίγει πλέον το σύνολο του ιστορικού συλλόγου και όχι μόνο το (ημι)επαγγελματικό τμήμα βόλεϊ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο διάστημα έχουν κοινοποιηθεί στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικού μέχρι και δικαστικές αποφάσεις για άμεσα απαιτητά χρέη αρκετών χιλιάδων ευρώ, που αφορούν το βόλεϊ αλλά απειλούν να τινάξουν τον προϋπολογισμό και των άλλων τμημάτων. Αυτό όμως που έχε προκαλέσει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η απαίτηση του πρώην προέδρου του ΤΑΑ Γιάννη Τζίμα για ένα ποσό που φτάνει μάλιστα σε τριψήφιο αριθμό χιλιάδων ευρώ.

Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός υποστηρίζει ότι του οφείλονται από τον σύλλογο τουλάχιστον 120.000 ευρώ, τα οποία ο ίδιος είχε προσφέρει ως ταμειακές διευκολύνσεις την περίοδο που ηγούνταν της διοίκησης του τμήματος βόλεϊ. Το ποσό είναι εξαιρετικά μεγάλο και ήδη έχει ήδη προκαλέσει θόρυβο στις τάξεις των παραγόντων του Εθνικού, που γνωρίζουν την υπόθεση.

Δεν είναι σίγουρο αν ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ θα επιχειρήσει τελικά να διεκδικήσει δικαστικά αυτό το ποσό, που ο ίδιος υποστηρίζει ότι του οφείλεται, καθώς ακόμα δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε προσφυγή στα δικαστήρια αλλά επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του. Ισχυρίζεται πάντως ότι διαθέτει τα απαραίτητα αποδεικτικά για αυτήν την οφειλή που διεκδικεί.

Το παράδοξο είναι ότι και τα περισσότερα από τα χρέη που κλήθηκε να πληρώσει ο σύλλογος και οι μετέπειτα διοικήσεις του φέρονται να έχουν δημιουργηθεί επί της δικής του θητείας, στο διάστημα της οποίας ο Εθνικός εμφανίζεται να χρωστάει σε αρκετό κόσμο, όπως παίκτες και τεχνικό τιμ, αλλά πλέον το παράδοξο είναι ότι εμφανίζεται να χρωστάει ακόμα και στον ίδιο τον τότε πρόεδρό του!!!

Πάντως οι πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Γιάννης Τζίμας, που αποχώρησε πριν ενάμισι χρόνο από τον Εθνικό με μάλλον «περιπετειώδη» και άδοξο τρόπο, έχει εκφράσει την θέληση να μην αντιδικήσει στα δικαστήρια με τον πρώην σύλλογό του. Από την άλλη ωστόσο, θέλει να κατοχυρώσει το ποσό που υποστηρίζει ότι του οφείλεται, το οποίο εφόσον ισχύει, αν μη τι άλλο, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αμελητέο.