ΕΠΣ Θράκης: Όλα όσα έγιναν στην εκτός έδρας νίκη της Δόξας Γρατινής κόντρα στην Ένωση Ασωμάτων

 

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στην αναμέτρηση της Ένωσης Ασωμάτων με τη Δόξα Γρατινής στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. Η Δόξα κατάφερε να πάρει τη νίκη απο την Ένωση και την έδρα της με 2-1.

Η Δόξα Γρατινής ήταν κυρίαρχος στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κυνηγώντας απο νωρίς το γκολ αλλά η Ένωση δε θέλησε ν’ αφήσει περιθώρια και κατάφερε να έχει περισσότερο τη κυκλοφορία. Στο 26′ μετά απο πολλές ευκαιρίες και των δυο ομάδων, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-0 με σκόρερ τον Μεμετ Παλτζή μετά απο λάθος απόκρουση του τερματοφύλακα όπως αναφέρει το RodopiSports. Η Δόξα Γρατινής δεν άφησε ”αναπάντητο” το γκολ της Ένωσης και ισοφάρισε στην εκπνοή του ημιχρόνου, στο 45′ με τον Σεφκετ Σελήμ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβληθούν έχοντας πολλές φάσεις για να κάνει το 2-1, με τον Οσμάν και τον Χουσειν να έχουν τις καλές ευκαιρίες. Παρά τη πίεση όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ στο 81′ και πάλι με τον Σεφκετ Σελήμ ο οποίος με προσποίηση έκανε το 2-1 υπέρ της Γρατινής, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή των Ασωμάτων. Με ορισμένες διαμαρτυρίες και απο τις δυο πλευρές είχε να κάνει ο διαιτητής Δημητριάδης και οι βοηθοί του Παπαδόπουλος και Ντοσίδης.

 

ΕΝΩΣΗ ΑΣΩΜΑΤΩΝ (Ερρίκος Μπαρδή): Τουσάν, Μπαρδή, Ιμπράμ, Αμέτ, Χατζόγλου Σερδάρ, Κενάν Μπαλτσή (Χουσείν 31′), Οσμάν, Μεμέτ, Χατζόγλου Σερμπάι, Παλτζή Μεμέτ, Κογιούκ.
ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Τάσος Μπόζης): Ματθαίου, Δαλή Ισμαήλ (Τσιπλακίδης Σ. 81′), Καράμπελας (Κουκοβίνης 45′), Ζάνταλης, Τρέσαλος, Τσιπλακίδης Α., Κυριακόπουλος, Κακουλίδης (Κωστάκης 91′), Σεφκέτ Σελήμ, Μαγκούτας, Ντούμος.