Μία ήττα και μία νίκη του Ολυμπιακού είδε ο ΣΔΚ Θράκης στην Κωνσταντινούπολη

 

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν για δύο ημέρες μέλη και φίλοι του ΣΔΚ Θράκης για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της ομάδας μπάσκε του Ολυμπιακού σε άντρες και γυναίκες.

Η αρχή έγινε την Πέμπτη το απόγευμα, όπου η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετώπισε την Γιακίν Ντογκού για το Eurocup των Γυναικών στο Caferağa Spor Salonu. Η ελληνική ομάδα αν και ήταν κοντά στο σκορ μsdk-thrakis-travel-1ε 58-57 στην τρίτη περίοδο και με 63-61 πέντε λεπτά πριν το τέλος, λύγισε στο τελευταίο πεντάλεπτο και ηττήθηκε με 83-63, δεχόμενη ένα σερί 20-0.

Την ίδια μέρα το βράδυ ο ΣΔΚ Θράκης βρέθηκε και στην Ülker Sports Arena, όπου και παρακολούθησε το συγκλονιστικό παιχνίδι ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Euroleague, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 78-77.

Τέλος σήμερα το απόγευμα ο ΣΔΚ Θράκης βρέθηκε στη Volkswagen Arena για την αναμέτρηση της Νταρουσάφακα με τον Ολυμπιακό, για την 10η αγωνιστική της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι έχοντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά την πίεση της τουρικικής ομάδας στο τέλος, πήραν τη νίκη με 71-77 και έφτασαν τις 6 νίκες στη φετινή Euroleague.

Επόμενο ραντεβού για τον ΣΔΚ Θράκης στην Κωνσταντινούπολη θα είναι την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στην Ülker Sports Arena την Φενέρμπαχτσε.