Χωρίς θέρμανση το Κλειστό Κομοτηνής! Προπονήσεις και αγώνες με μακρυμάνικα και μπουφάν λόγω κρύου (+photos)

 

Απέναντι σε ένα αρνητικό θέαμα, το οποίο συναντάμε τακτικά τα τελευταία χρόνια τον χειμώνα, ήρθαμε την Τετάρτη το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής.

Οι παίκτες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής έκαναν το ζέσταμα τους πριν τη φιλική τους αναμέτρηση. Όλοι τους όμως ήταν κουκουλωμένοι μέχρι τα… αυτιά. Γάντια, κουκούλες και ισοθερμικά προσπαθούσαν να ζεστάνουν τους παίκτες, όχι μόνο την ώρα της προθέρμανσης τους, αλλά και κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης.

Το κρύο μέσα στο κλειστό γυμναστήριο ήταν το ίδιο με έξω, καθώς θέρμανση δεν υπήρχε. Όπως μας είπαν οι παίκτες, είναι πλέον… συνηθισμένοι σε αυτές τις συνθήκες, όμως τους κακοφαίνεται όταν αγωνίζονται εκτός έδρας, καθώς όπου και αν πάνε τα κλειστά γυμναστήρια είναι με θέρμανση. Βέβαια, η έλλειψη θέρμανσης καθίσταται επικίνδυνη για την υγεία τους.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο υπήρχε θέρμανση μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Ελπίζουμε στους αγώνες του Σαββατοκύριακου το κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής να είναι ζεστό, τόσο για τους αθλητές, καθώς το κρύο είναι επικίνδυνο για τραυματισμούς παικτών, όσο και για τους θεατές, οι οποίοι και αυτοί αναγκάζονται με μπουφάν να δουν τις αναμετρήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here