Εντός και την ίδια ώρα την Κυριακή Πανθρακικός και Δόξα Προσκυνητών! Άλλαξε ώρα η Ροδόπη ’87

 

Μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται την Κυριακή για τους φίλους του ποδοσφαίρου στο Νομό Ροδόπης, καθώς Πανθρακικός και Δόξα Προσκυνητών αγωνίζονται την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 15:00, ενώ την ίδια ώρα θα υπάρχει σέντρα και στις αναμετρήσεις της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Συγκεκριμένα την Κυριακή στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο Πανθρακικός υποδέχεται στις τρεις το μεσημέρι τον Κισσαμικό για την 4η αγωνιστική της Football League. Δύο περίπου χιλιόμετρα πιο μακριά και συγκεκριμένα στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στο Ραδιοφωνικό Σταθμό, η Δόξα Προσκυνητών θα υποδέχεται τον Καμπανιακό για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε και τις οκτώ αναμετρήσεις της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, καταλαβαίνει κανείς ότι στο Νομό Ροδόπης θα έχουμε σέντρα σε 10 αναμετρήσεις!

Παραλίγο αυτές να ήταν και έντεκα, όμως η αναμέτρηση της Ροδόπη ’87 με τον Μαγνησιακό για τη Β’ Εθνική του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου άλλαξε ώρα και θα διεξαχθεί στις 11:00 το πρωί στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στο Ραδιοφωνικό Σταθμό, Αν δεν υπήρχε η αλλαγή αυτή, τότε θα μιλούσαμε για την απόλυτη ενδεκάδα ποδοσφαιρικών αγώνων!