ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στην ένατη σερί νίκη του ΠΑΟΚ Κοσμίου κόντρα στην Ελπίδα Σαπών

 

Το αήττητο σερι των εννέα νικών σε εννέα αγώνες επισφράγησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου με τη νίκη του α με 2-0 πέναντι στην Ελπίδα Σαπών στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Το ντέρμπι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και υπήρχε κυκλοφορία της μπάλας και απο τις δυο ομάδες καθώς αμφότεροι κυνηγούσαν τη νίκη, οι μεν του ΠΑΟΚ για το αήττητο οι δε της Ελπίδας για να συνεχίσουν τη καλή πορεία και να ανέβουν στο βαθμολογικό πίνακα. Υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες και για τους δυο αλλά το γκολ δε φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη ο Παοκ Κοσμίου άρχισε να γίνεται πιο επιθετικός μέσα στο γήπεδο και να κερδίζει έδαφός παρα τις απουσίες που είχε. Στο 52′ ο Ερκάν βγήκε στην αντεπίθεση, πέρασε δύο παίκτες των Σαπών, βρέθηκε κοντά στο τέρμα και με πλάσε η μπάλα βρέθηκε στην αριστερή γωνία και έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ενω όλοι περίμεναν απο την Ελπίδα Σαπών ν’ αντιδράσει για την ισοφάρισει και να πιέσει, αυτό δεν έγινε και ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρο και για το δεύτερο γκολ στο 75′. Με ασίστ του Γιαπρακτσή ο Φλέγγας με σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία του Ποιμενίδη κάνοντας το 2-0. Οι Σαπες με τον Καραμπάτσιο πήγασν να κάνουν το 2-1 στο 80′ αλλά δε τα κατάφεραν και το ντέρμπι της αγωνιστικής έμεινε με το 2-0 με το Κόσμιο α μένει για άλλη μια βδομάδα στη κορυφή.

Για τον διαιτητή Ρόιδο και τους βοηθούς Δημητριάδη και Δανδανίδη δε δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα και όλα κύλησαν ομαλά, όπως αναφέρει το RodopiSports από όπου αντλήθηκαν πληροφορίες για το άρθρο, ενώ η φωτογραφία που το συνοδεύει προέρχεται από την ιστοσελίδα του “Παρατηρητή”.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Δίγκας): Μπουτσακτσή, Τσακαλίδης, Γιαπρακτσής, Λεβεντέλης, Ζουμπιάδης, Ξενάκης, Μορφακίδης, Ταμάμης, Αμέτ Ερκάν (90+2′ Καλαντζής), Φλέγγας, Μιχαλακέλης (10′ λ.τ. Αραμπάς)
ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Μανουσάκης, Χαραλαμπίδης, Πασσάς( 66′ Βαϊόπουλος), Ρούφος, Γεωργοσούλης, Βελημβασάκης, Καραθανάσης, Πασχάλης, Καραμπάτσιος, Πάλι ( 71′ Κομνηνός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ