Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών στον Πανθρακικό και λόγω Κάσες! Δήλωσε ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την ΠΑΕ!

 

Ο Πανθρακικός πρέπει έως την προσεχή εβδομάδα να εξοφλήσει (και) τον Χοσέ Μαρία Κάσες για να μην του αφαιρεθούν βαθμοί. Καθίσταται έτσι ακόμα πιο σοβαρό το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πανθρακικός με προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών του.

Οι διοικούντες της ομάδας της Κομοτηνής πρέπει να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους για να μην τους επιβληθεί αφαίρεση βαθμών. Μάλιστα, υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει άμεσα να διευθετηθούν, όπως ήδη αποκαλύφθηκε με την περίπτωση Μουδούρογλου πριν λίγες μέρες.

Όμως η εφημερίδα «Live Sport» αναφέρει ότι εκδόθηκε απόφαση και υπέρ του Ισπανού Χοσέ Μαρία Κάσες. Μάλιστα, από την πλευρά του τονίζεται ότι δεν έχει καταστεί εφικτή η επικοινωνία με την ΠΑΕ για την εξόφλησή του.

Από την άλλη, ρεπορτάζ του «FL News» αναφέρει ότι έχει δοθεί ένα μέρος από τις 18.000 ευρώ που διεκδικεί ο ποδοσφαιριστής, όμως το υπόλοιπο δεν έχει καταβληθεί. Το ρεπορτάζ προσθέτει ότι οι Θρακιώτες έχουν περιθώριο πέντε εργάσιμες μετά τον αγώνα πρωταθλήματος να τακτοποιήσουν την οφειλή και να αποφύγουν την ποινή.