Photos: 20 κλικ απο τη παρουσίαση του βιβλίου του Μένιου Σακελλαρόπουλου στη Κομοτηνή

 

Επιστροφή στη πόλη των φοιτητικών του χρόνων μετά απο 35 χρόνια έκανε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος. Αφορμή της επίσκεψης του στη Κομοτηνή ήταν η παρουσίαση του 13ου βιβλίου του που το άλλαξε τη ζωή με τίτλο ”Τα Δεκατρία κεριά στο σκοτάδι”.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ο γνωστός δημοσιογράφος αφηγήθηκε στους παρευρισκόμενους το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πέρσι με τα μάτια του και έμεινε στο ”σκοτάδι” για 17 μερόνυχτα, τις μέρες που έζησε στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, τους ανθρώπους που γνώρισε εκεί και οι ιστορίες τους που τον στιγμάτισαν και τον ώθησαν στη συγγραφή του τελευταίου του βιβλίου.

Στη συνέχεια η Φωτεινή Ναούμ, συγγραφέας και ο Βασίλης Στοάκης, Team Manager της ΑΕ Κομοτηνής μίλησαν για το νέο έργο του Μένιου Σακελλαρόπουλο αλλά και για τον ίδιο ο καθένας απο τη δική του σκοπιά.

Στη συνέχεια o συγγραφέας συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και μέσα από τις ερωτήσεις τους θυμήθηκε και τα φοιτητικά του χρόνια στη Κομοτηνή και τη Νομική Σχολή, αναπολώντας τα τότε χρόνια με την τελείως διαφορετική πόλη, τη πρώτη φορά που άκουσε τον ιμάμη, τις δύσκολες πρώτες μέρες ενός Αθηναίου στη Κομοτηνή -που πέρασε καταλάθος- όπως αποκάλυψε.

Στη παρουσίαση του βιβλίου βρέθηκαν και ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού Θόδωρος Σαββάκης, ο παίκτης της Δόξας Προσκυνητών Πασχάλης Δραγανίδης, η οικογένεια Βαφειάδη αλλά και παλιοί φίλοι του Μένιου Σακελλαρόπουλου απο τη Κομοτηνή. Δείτε φωτογραφίες απο τη παρουσίαση απο το φακό του ThrakiSports: