Πρωτοβουλία του δημάρχου Ορεστιάδας για την διάσωση του Αθλητικού Ομίλου

 

Τα όσα δυσάρεστα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας και έχουν οδηγήσει τους “πράσινους” σε “ελεύθερη πτώση” και ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα ενεργοποίησαν τον Δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη.

Με ανάρτησή του στο facebook ο πρώτος δημότης της πόλης, απηύθυνε ενωτικό κάλεσμα εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό προαναγγέλλοντας παράλληλα εξελίξεις από την Δευτέρα, αφήνοντας έτσι σημάδια αισιοδοξίας.

Όπως ανέφερε, ανέλαβε πρωτοβουλία προκειμένου να βρεθεί λύση και ήδη είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΟ Ορεστιάδας Βασίλη Γκιζάνη και από Δευτέρα θα υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις με τις πρώτες κινήσεις που έχει κάνει.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Μαυρίδης έγραψε: «Ανέλαβα από χθες την πρωτοβουλία να βρεθεί λύση στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα. Όλοι αγαπάνε την ομάδα, όλοι θέλουν το καλό της. Σ΄ αυτό το κάλεσμα δεν περισσεύει κανείς. Προέχει η σωτηρία της. Ενωμένοι πάμε για τον αγώνα του Σαββάτου και από Δευτέρα θα έχουμε ανακοινώσεις. Είχαμε μια ειλικρινείς συζήτηση με τον πρόεδρο κ.Γκιζάνη (τον οποίος ευχαριστώ θερμά). Η ιστορία του ΑΟΟ θα συνεχίσει με νέες λαμπρές σελίδες. Όλοι μαζί μπορούμε…. και θα τα καταφέρουμε!!».