LIVE από το ΔΑΚ Αγρινίου για την Β’ Εθνική: ΑΟ Αγρινίου – Ασπίδα Ξάνθης 58-52 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγρίνιο και Ασπίδα Ξάνθης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. 

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες δυόμιση περίπου ώρες θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη στην αναμέτρηση του Αγρινίου με την Ασπίδα Ξάνθης.

Ώρα 15:42 Πριν ξεκινήσουμε με την ενημέρωση του αγώνα να πούμε πως χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:44 Κοντά μας είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:46  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:48 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:50 Στο Αγρίνιο αγωνίζεται σε δέκα περίπου λεπτά η Ασπίδα Ξάνθης, στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της, έχοντας αποστολή 10 παικτών και δύο απουσίες, αυτές των Στεφανίδη και Μασμανίδη. Απέναντι της θα βρει ως προπονητή τον παλιό παίκτη του Παναθηναϊκού και του Άρη, Χρήστο Μυριούνη, καθώς και τον παλιό παίκτη του ΓΑΣ Κομοτηνή Δημήτρη Μήτσου.

Ώρα 15:53 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής, η αυλαία του οποίου άνοιξε χθες στον Λαγκαδά: Ερμής Λαγκαδά – Ερμής Αγιάς 78-86, Γέφυρα – Πιερικός Αρχέλαος, Αίας Ευόσμου – Καστοριά, Ανατόλια – Χαρίλαος Τρικούπης, ΧΑΝΘ – Καρδίτσα, Ευρώπη Πευκοχωρίου – Φίλιππος Βέροιας,Πολύγυρος – Στρατών, Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης.

Ώρα 15:57 Διαιτητές στο Αγρίνιο είναι οι Δημόπουλος και Καρπάνος από το Σύνδεσμο Αχαϊας & Ηλέιας.

Ώρα 16:01 Άρχισε η αναμέτρηση στο Αγρίνιο. Καλή επιτυχία στην Ασπίδα

Ώρα 16:09 4΄40 για το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και η Ασπίδα έχει ξεκινήσει καλά το παιχνίδι και προηγείται με 4-9

Ώρα 16:16 Τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στο Αγρίνιο, με την Ασπίδα να διατηρεί το προβάδισμα και να προηγείται με έξι πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης 10-16

Ώρα 16:25 6΄11 πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και η διαφορά των έξι πόντων διατηρείται για την Ασπίδα, που προηγείται με 14-20

Ώρα 16:28 4΄03΄΄ για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο Αγρίνιο, Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης 18-22

Ώρα 16:31 3΄13 για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ο Μανδαλάκης με τρίποντο ανεβάζει τη διαφορά στους εννέα! Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης 18-27

Ώρα 16:41 Ημίχρονο στο Αγρίνιο, με την Ασπίδα να παίζει πολύ καλή άμυνα και να προηγείται με εφτά πόντους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης 24-31

Ώρα 16:43 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξιδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:45 Κοντά μας είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:47  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:49 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:52 Στην εικόνα βλέπετε τη στατιστική των δύο ομάδων για το πρώτο ημίχρονο

agrinio-aspida-statistiki-imixrono

Ώρα 17:01 6΄40΄΄ για το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και η Ασπίδα προηγείται με 28-36

Ώρα 17:07 Το Αγρίνιο πιέζει και 3΄55΄΄ πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με ένα σερί 7-0 θα μειώσει σε 35-36

Ώρα 17:09 1΄43΄΄ για το τέλος της τρίτης περιόδου, Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης 37-39

Ώρα 17:13 Τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στο Αγρίνιο, με την Ασπίδα να προηγείται με ένα πόντο και το τελευταίο δεκάλεπτο αναμένεται πλέον με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης 40-41

Ώρα 17:17 8΄31 για το τέλος του αγώνα, Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης 44-43

Ώρα 17:20 6΄20 για το τέλος, Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης 44-45

Ώρα 17:24 Μεγάλη μάχη στο Αγρίνιο. 4΄52 για το τέλος, Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης 48-47

Ώρα 17:26 3΄47 για το τέλος και το Αγρίνιο προηγείται με 52-47. Τάιμ άουτ για την Ασπίδα

Ώρα 17:29 2΄23΄΄ για το τέλος, Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης 54-50

Ώρα 17:33 1΄02 για το τέλος, Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης 54-52

Ώρα 17:36 Ακόμα 19 δευτερόλεπτα, Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης 56-52

Ώρα 17:38 Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που η Ασπίδα αγγίζει τη νίκη και τη χάνει στο τελευταίο δίλεπτο. Η ομάδα της Ξάνθης έπαιξε εκπληκτική άμυνα, όμως δεν βρήκε λύσεις στην επίθεση. Τελικό αποτέλεσμα: Αγρίνιο – Ασπίδα Ξάνθης 58-52

Ώρα 17:41 Θυμίζουμε ότι τους αγώνες προσέφεραν η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης», η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab  και οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν να έχετε πρώτοι άμεσα ενημέρωση για την αναμέτρηση της Ασπίδας με το Αγρίνιο. Μείνετε στο ThrakiSportS, ακολουθεί ρεπορτάζ  από την αναμέτρηση και φυσικά σε επόμενη ανάρτηση τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία του πρωταθλήματος…