Η απάντηση του ΑΟ Ορεστιάδας μέσω του Παντελή Δραχτίδη στις καταγγελίες που έχουν γίνει λίγες ώρες πριν τον «τελικό» με την Κύζικο

 

Η κατάσταση στον ΑΟ Ορεστιάδας το τελευταίο διάστημα μυρίζει «μπαρούτι», τα δημοσιεύματα είναι συνεχή και διαρκή και λίγες ώρες πριν το κρισιμότατο ματς με την Κύζικο, ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Παντελής Δραχτίδης, από την Αθήνα όπου βρίσκεται, εκπροσωπώντας τον σύλλογο, προχώρησε σε μια εκτενή δήλωση – απάντηση των όσων συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες.

Η δήλωση του κ. Δραχτίδη έχει ως εξής:

«Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως την σωρεία των δημοσιευμάτων και των αρνητικών σχολίων υπό την μορφή επίθεσης σε προσωπικό επίπεδο λίγες ώρες πριν ένα πολύ κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας για την παραμονή της στην κατηγορία.

Η ομάδα είναι στην Αθήνα. Η αποστολή είναι πλήρης. Οι αθλητές είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τον αγώνα, υπό τις οδηγίες του προπονητή Σωτήρη Μπεκιάρη, του βοηθού προπονητή Κώστα Ντινούδη και την πολύτιμη βοήθεια του φροντιστή Κουτσμανή Δημήτρη.

Εγώ είμαι εδώ, δίπλα στην ομάδα. Ο πρόεδρος και η λοιπή διοίκηση από την Ορεστιάδα στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια, πλην ορισμένων. Πιστεύουν στις δυνατότητες των αθλητών και ξέρουν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Είναι άξιο απορίας επομένως γιατί όλα αυτά τα προβλήματα, τα οποία ήταν γνωστά σε όλους, βγήκαν στο προσκήνιο παραμονές των κρίσιμων αγώνων με Χαλκίδα και Κύζικο που διακυβέυεται ίσως ο μεγάλος στόχος της παραμονής στην κατηγορία. 

Η Ορεστιάδα έχει περάσει ανάλογες δύσκολες στιγμές στην ιστορία της, τις διαχειρίστηκε όμως γιατί είναι μεγάλος και ιστορικός σύλλογος. Όσοι στηρίζουν πραγματικά αυτήν την ομάδα, τρέχουν και αγωνίζονται. Δεν λυπούνται.

Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και συγκέντρωση πριν από αυτόν τον κρίσιμο αγώνα και τέτοια δημοσιεύματα και δηλώσεις ειτουργούν μόβνο ανασταλτικά στην ψθχολογία των αθλητών. Η «λαβωμένη» Ορεστιάδα θα δώσει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και έπειτα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης».