ΕΠΣ Έβρου: Ο διαιτητής έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες μετά το σφύριγμα της λήξης

 

Το να δείξει ένας διαιτητής κόκκινη κάρτα σε παίκτη ή ακόμα και παράγοντα ομάδας μετά το σφύριγμα της λήξης είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Το να δείξεις όμως τρεις μαζεμένες είναι κάτι σπάνιο.

Συνέβη όμως και αυτό στον μαγικό κόσμο των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση του Ορφέα Σοφικού με την Θύελλα Παλιουρίου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του κεντρικού ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Η αναμέτρηση έγινε στο Παλιούρι και σήμανε την επιστροφή στις νίκες για τον Ορφέα Σοφικού με εντυπωσιακό μάλιστα τρόπο μετά από ανατροπή του σκορ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Έπειτα από ένα άσφαιρο πρώτο ημίχρονο, το Παλιούρι πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 67′.

Ο Βασιλόπουλος στο 87’ και ο Ψαθάς μετά από γυριστή κεφαλιά στο έκτο από τα επτά λεπτά των καθυστερήσεων ήταν οι παίκτες που έκαναν την μεγάλη ανατροπή. Γιατί τόσες πολλές καθυστερήσεις; «Λόγω των συνεχόμενων διακοπών του παιχνιδιού από το διαιτητή για παρατηρήσεις προς τον πάγκο των γηπεδούχων», απαντούν από τους νικητές.

Η ομάδα του Σοφικού ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, κάνοντας και ένα σχετικό λογοπαίγνιο με τον αριθμό “3”: «Με το σφύριγμα της λήξης ο Ορφέας θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και η Θύελλα τρεις κόκκινες κάρτες για ύβρεις προς το διαιτητικό τρίο».

paliouri-sofiko