Η ενδεκάδα των παικτών επιπέδου Super και Champions League που δηλώνουν «οπαδοί» του… Ορφέα Σοφικού

 

Οπαδούς επιπέδου Α’ Εθνικής, ακόμα και Ευρώπης, έχει αποκτήσει ο Ορφέας Σοφικού, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Παίκτες που αγωνίζονται στη Super League, έχουν στείλει τις ευχές τους στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ορφέα για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο τοπικό πρωτάθλημα. Έτσι, τον περασμένο μήνα με την έναρξη του πρωταθλήματος είχαμε τον Νόε Ακόστα απο τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά πλέον εδώ και λίγες μέρες η φήμη του Σοφικού έφτασε και στη Λιβαδειά και σε έναν άλλο παίκτη που θέλησε να στείλει κι εκείνος ένα μήνυμα στην εβριτικη  ομάδα μέσω facebook.

Ο λόγος για τον Κάρλος Μιλιάζες ο οποίος αγωνίζεται στον Λεβαδειακό και έστειλε τις ευχές του στον Ορφέα μέσω εντός σύντομου βίντεο στο facebook. Απ’ οτι φαίνεται η Ιβηρική Χερσόνησος τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στο Σοφικό και δεν είναι καθόλου περίεργο να ακολουθήσουν και άλλοι Ισπανοί, Πορτογάλοι και όχι μόνο,παίκτες που θα στείλουν κι εκείνοι τα εύσημα στην εβρίτικη ομάδα αφού απ οτι φαίνεται έχει γίνει ευρέως γνωστή.

Άλλωστε αυτή η προσπάθεια δεν είναι κάτι νέο, αν και είχε διακοπεί για μεγάλο διάστημα. Ο Ορφέας Σοφικού την προηγούμενη διετία έχει ανεβάσει και άλλα αντίστοιχα βίντεο, σε διάφορες περιστάσεις. Μέχρι και εικόνα από τον Ζλάνταν Ιμπραήμοβιτς είχε η ομάδα, μετά από ένα ματς Παρί Σεν Ζερμέν – Μανσέιγ 2-0 τον Φεβρουάριο του 2013. Ο συγκεκριμένος βέβαια δεν ευχήθηκε στην ομάδα, αλλά υπάρχει αποκλειστικό βίντεο ανθρώπου του συλλόγου που βρέθηκε στο Παρίσι.

Την ίδια χρονιά είχαν δώσει τις ευχές τους στον σύλλογο του Έβρου ο πρώην τερματοφύλακας της Λίβερπουλ και τότε του Άρη Ντιν Μπουζάνις, ο γνωστός από τη θητεία του σε Πανσερραϊκό, ΠΑΟΚ, Λάρισα και Δόξα Δράμας Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, το δεκάρι της Σπόρτινγκ Χιχόν Νάτσο Κάσες, ο γάλλος μέσος Ζαν Κριστόφ Οϊνά της ισπανικής Ρασίνγκ Σαντατέρ, ο ολλανδός αμυντικός Γενς Γιάνσε της ισπανικής Κόρντομπα, ο αυστριακός Αντρέας Λάσνικ που φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου, ο πρώην παίκτης της Skoda Ξάνθη Μαρσελίνιο Λέιτε αλλά και στην συνέχεια ο γνωστός από τη θητεία του σε ΟΦΗ, Βέροια καιΛεβαδειακό Γκεόργκι Μερεμπασβίλι.

Το ThrakiSportS συγκέντρωσε όλα αυτά τα βίντεο. Απολαύστε τα! Δεν είναι και λίγο τόσα πολλά και μεγάλα ονόματα να εύχονται σε μια ερασιτεχνική ομάδα τοπικού πρωταθλήματος της Θράκης…