Φιλική νίκη για τον Ορφέα επί των νέων της Ξάνθης

 

Φιλικό αγώνα έδωσαν στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Ορφέας και η ομάδα Κ20 της Ξάνθης με τους “κιτρινόμαυρους” να επικρατούν με 2-0.

Ο αγώνας έγινε με δεδομένο πως καμιά από τις δύο ομάδες δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τους αγώνες του ερχόμενο Σαββατοκύριακου και έτσι συμφώνησαν και έπαιξαν ένα φιλικό αγώνα, ώστε να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση.

Οι προπονητές των δύο ομάδων εκτός από το γεγονός πως με αυτό το φιλικό θα κρατούσαν σε καλή κατάσταση του βασικούς τους παίκτες, είχαν και την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής και να «τεστάρουν» παίκτες οι οποίοι δεν έχουν και πολύ χρόνο συμμετοχής στα αντίστοιχα πρωταθλήματα των ομάδων.

Όσον αφορά τον αγώνα, αυτός είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, με πολλές εναλλαγές της μπάλας, αλλά και ευκαιρίες για γκολ από αμφότερες τις πλευρές. Παρ’όλα αυτά έπρεπε ο αγώνας να φτάσει στο 86ο λεπτό, ώστε κάποια από τις δυο ομάδες να ανοίξει το σκορ, και αυτή ήταν η ομάδα του Ορφέα. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Βασίλης Λαζαρίδης και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να γράψει το 1-0. Ο Ορφέας ήταν να μη πάρει μπρος, αφού λίγο λεπτό μετά το προβάδισμα που πήρε, στο 87′ ο Μουμίν Ογλού Τουγιάλ βρήκε χώρο για να επιχειρήσει ένα σουτ, με το οποίο και σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Θεοδωρίδης, Καραγκιόζης Β., Μαλαδένης, Μακράκης, Κωτίδης, Μαυρόπουλος, Ξαντινίδης, Μουμίνογλου Τουγιάλ, Καραγκιόζης Γ., Χαραλαμπίδης. Επίσης αγωνίστηκαν οι Πασχαλάκης, Χακή Τζαμπάζ, Λαζαρίδης, Μπουνταγκίδης και Μόσχος.

Κ20 ΞΑΝΘΗ: Σαββίδης, Πεταλωτής, Βαφειάδης, Καλαϊτζίδης, Παπάζογλου, Τσάπαρης, Τσέλα, Καπτέλι, Καλογιάννης, Ιωσηφίδης, Χατζής. Αγωνίστηκαν οι Χατζηχασάνογλου,  Τενεκές, Φιλιππίδης, Χασάνογλου, Σπυριντόνοβ, Κίτσος και Τζιβανόπουλος.