ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στη νέα νίκη του ΠΑΟΚ Κοσμίου απέναντι στην Δόξα Σώστη

 

Άλλη μια νίκη ήρθε να προστεθεί στη κούρσα πρωτιάς για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου με αντίπαλο τη Δόξα Σώστη ,που για ακόμη μια φορά γνώρισε την ήττα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγοριας της ΕΠΣ Θράκης.

Με οδηγό το να παραμείνει στη κορυφή της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ Κοσμίου επικράτησε χωρίς δυσκολία με 5-1   μένοντας έτσι για ακόμη μια εβδομάδα στη πρώτη θέση. Στο πρώτο μισό του ημίχρονου καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε σημαντική ευκαιρία εξαιτίας και των δυνατών ανέμων που έπνεαν στη περιοχή όπως αναφέρει και το RodopiSports.

Στη συνέχεια όμως αφότου μπήκε στο παιχνίδι ο Ερκάν, η εικόνα άλλαξε και τα γκόλ δεν άργησαν να εμφανιστούν. Το πρώτο εύστοχο σούτ που βρήκε τα δίχτυα ήταν απο τον Ερκάν που άνοιξε το σκορ. Σε λίγα λεπτά μια συνεργασία Μιχαλακέλη-Μορφακίδη έκανε το 2-0 με γκολ του τελευταίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε σχεδόν απο τα… αποδυτήρια, καθώς στο 49′ μετά απο κάθετη πάσα του Ερκάν, ο Μιχαλακέλης πλάσαρε εύστοχα από κοντά. Το ίδιο δίδυμο συνέχισε τα ”μαγικά” του στο γήπεδο και ανέβασαν τον αριθμό των γκόλ σε τέσσερα, πάλι με σκόρερ τον Μιχαλακέλη.

Οι φιλοξενούμενοι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν αρκετά να πάρουν πατήματα στο γήπεδο, αλλά η καλύτερη στιγμή του ήταν το μοναδικό γκολ που πέτυχαν στην αναμέτρηση στο 62′ με γυριστό σούτ του Ανδρίκου. Το τελευταίο γκολ για το Κόσμιο ήρθε απο τον Ταμάμη στο 72′ με σούτ. Τον αγώνα διήυθυνε ο Κακουλίδης με βοηθούς τους Χούσκογλου και Γκιόση.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Δίγκας): Μπουτσακτσή Εφτούν, Τσαγκαλίδης, Γιαπρακτσής, Ζουμπιάδης, Λεβεντέλης, Ξενάκης, Μορφακίδης, Ταμάμης, Παπαρούνας (Αμέτ Ερκάν), Φλέγγας, Μιχαλακέλης (Αθανασίου).
ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Καμενίδης): Χατζηισαάκ, Βαγενάς (Μουσταφά Ογούζ), Τέφος (Τζιαφάλιας), Κυπαρισσούδης, Λάβδας, Παπουτσής, Βαϊόπουλος (Ανδρίκου), Κάσσας, Σιόζιος, Φανιάδης, Βλασσόπουλος.