ΕΠΣ Έβρου: Τίμησε τη μνήμη του βασικού «αιμοδότη» της η Ένωση Οινόης στο ματς με το Θούριο

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στην Ασπίδα Θουρίου και την Ένωση Οινόης  για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή «στη μνήμη του αδερφού μας Σάκη», έγραψε η Ένωση Οινότης. Πρόκειται για έναν βασικό αιμοδότη του συλλόγου, αδερφό μέλους του ΔΣ, που έτρεχε για όλες τις ανάγκες του, είχε φορέσει παλιότερα την φανέλα της Οινόης αλλά έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Κυριακή αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου μετά από αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας. Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Με αυτήν την ισοπαλία η Ασπίδα Θουρίου πήρε τον πρώτο της πόντο στο πρωτάθλημα και έτσι είναι μόνη στην 10η θέση, αφήνοντας χωρίς βαθμό στο τέλος Ηρακλή Σαγήνης και Ορφέα Δικαίων.

Όσο για την φιλοξενούμενη Ένωση Οινόης, έφτασε τους 7 βαθμούς και ανέβηκε στην 2η θέση, ισόβαθμη με ΑΟ Νεοχωρίου και Θύελλα Κυπρίνου. Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για την Οινόη, που έμεινε δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο και έχουσα το απόλυτο των 9 βαθμών ΠΑΕ Ριζίων.