Με διπλή θρακιώτικη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Basketball Camp Cadets FIBA Europe – EOK

 

Ολοκληρώθηκε στην Πρέβεζα το Basketball Camp Cadets FIBA Europe-ΕΟΚ, το οποίο είναι ένα προπονητικό καμπ, στο οποίο παίρνουν μέρος αγόρια κάτω των 15 ετών.

Η Θράκη είχε διπλή εκπροσώπηση στο συγκεκριμένο καμπ από τον Ξανθιώτη παίκτη του Αρίωνα Ξάνθης Χρήστο Αμοιρά και τον κομοτηνάιο πρώην παίκτη του Αίαντα Κομοτηνής και νυν του συλλόγου Δέκα-Δόξα Ελπίδος Ανδρέα Περρή.

Και οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν και στους τέσσερις αγώνες με τις ομάδες τους, ο Αμοιράς με την Ιθάκη και ο Περρής με τον Αχέρων, ενώ πήραν μέρος και στο All Star Game της τελευταίας ημέρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις που είχαν οι δύο θρακιώτες παίκτες:

1η αγωνιστική: Νικόπολη-Ιθάκη 91-85 (με τον Αμοιρά να πετυχαίνει 18 πόντους και να είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας του), Φαίακες-Αχελώος 77-62, Αχέρων-Άκτιος Απόλλων 85-95 (με τον Περρή να πετυχαίνει 18 πόντους και να είναι τρίτος σκορερ της ομάδας του).

2η αγωνιστική: Αχελώος-Νικόπολη 56-61, Άκτιος Απόλλων-Φαίακες 61-76,  Ιθάκη-Αχέρων 75-66 (με τον Αμοιρά να πετυχαίνει 8 πόντους και τον Περρή 18 και να είναι ο πρώτος σκορερ της ομάδας του).

3η αγωνιστική: Νικόπολη-Άκτιος Απόλλων 77-68, Φαίακες-Αχέρων 58-63 (με τον Περρή να πετυχαίνει 10 πόντους και να είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας του), Ιθάκη-Αχελώος 66-44 (με τον Αμοιρά να έχει 2 πόντους).

4η αγωνιστική: Αχέρων-Νικόπολη 68-43 (με τον Περρή να πετυχαίνει 11 πόντους και να είναι δεύτερο σκόρερ της ομάδας του),  Φαίακες-Ιθάκη 37-55 (με τον Αμοιρά να πετυχαίνει 4 πόντους), Άκτιος Απόλλων-Αχελώος 51-66

Στο All Star Game οι πράσινοι, με τους οποίους αγωνίστηκε ο Χρήστος Αμοιράς νίκησε τους Άσπρους του Ανδρέα Περρή με 94-69. Ο ξανθιώτης παίκτης πέτυχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι 4 πόντους, ενώ ο κομοτηναίος 14 και ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι δεύτερος σκόρερ της ομάδας του.