Δηλώσεις Μουστακίδη και Γκολίτση μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Εθνικού στην Χαλκίδα

 

Ο Θανάσης Μουστακίδης χαρούμενος έδωσε συγχαρητήρια πολλά στους παίκτες του για τη νίκη, ωστόσο τους έδωσε μία συμβουλή για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Μουστακίδη: «Ήταν μια νίκη που έπρεπε να γίνει και έγινε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, θα ΄θελα όμως να τους πω ένα πράγμα: Το στρες όταν το ΄χεις σ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είναι κακός σύμμαχος, είναι αντίπαλος. Αυτό το κομμάτι πρέπει να πολεμήσουμε και μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Ο Ηρακλής σίγουρα ήταν και αυτός στρεσαρισμένος γιατί ήταν ένα ματς που ήθελε πολύ να κερδίσει. Του εύχομαι καλή συνέχεια».΄

Για την έλλειψη ψυχικών αποθεμάτων από το τρίτο σετ και μετά μίλησε ο πρωην προπονητής της ΜΕΤ Σπύρος Γκολίτσης, μετά την ήττα του Ηρακλή Χαλκίδας από τον Εθνικό.

«Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι, πιστεύω ότι μπήκαμε καλά και πήραμε το πρώτο σετ. Αλλά δυστυχώς κάνουμε αβίαστα εύκολα λάθη. Δηλαδή είχαμε κακά ποσοστά στην επίθεση και στρην υποδοχή ανεξήγητα στο δεύτερο σετ, με αποτέλεσμα να ξαναβάλουμε τον Εθνικό στο παιχνίδι, ενώ μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 στα σετ. Ισοφάρισε ο Εθνικός και από κει και πέρα η ομάδα δεν έδειξε ψυχικά αποθέματα. Κάτι που είναι λυπηρό γιατί δικαιούμασταν κάτι και δεν το πήραμε. Εστώ και στο τέταρτο σετ, στο 23-24, είχαμε την ευκαιρία να το πάρουμε και να πάμε στο τάι μπρέικ. Δεν τα καταφέραμε τελικά. Ακόμη αρχή είναι, κάθε αρχή και δύσκολη. Πιστεύω στην συνέχεια να πάμε πολύ καλύτερα».