Δηλώσεις Καλμαζίδη και Μουστακίδη για το παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα σε Εθνικό και ΠΑΟΚ

 

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης στάθηκε στην διαρκεία στην καλή απόδοση του Εθνικού μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Volley League, ενώ ο Γιάννης Καλμαζίδης πέρα από την νίκη στον τραυματισμό του Ανδρέα Ανδρεάδη.

Ο Σακης Μουστακίδης δήλωσε: «Αδικούμε τον εαυτό μας. Από ένα σημείο και μετά κάναμε κακή εμφάνιση. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να ξέρουμε πως ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ δεν τον κερδίζεις γρήγορα. Πρέπει να παίζουμε καλά σε όλο το ματς. Είτε διαρκεί μία είτε τρεις ώρες. Θέλουμε δουλειά και χρόνο για να γίνουμε ομάδα. Μετά την απώλεια του 3ου σετ είδα πως δεν το πιστεύαμε να κερδίσουμε. Σίγουρα θέλουμε τον χρόνο μας αλλά και το κομμάτι της ευθύνης που αναλογεί σε κάθε παίκτη. Στην αρχή έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά αυτό είναι και θετικό. Ακολουθεί κομβικός αγώνας στην Χαλκίδα με τον Ηρακλή. Εκεί θέλω να παίξουμε καλύτερα και πιο ελεύθερα»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης που ακολούθησε συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε έναν παίκτη σε κάθε ματς. Αν πάμε έτσι θα έχουμε πρόβλημα. Προσπαθούμε να βρούμε διαφορετικές λύσεις αλλά και πάλι αλλάζουν τα πλάνα μας. Βρήκαμε μεγάλη αντίσταση εδώ. Ο Εθνικός έχει πολύ καλή ομάδα και όποιος δεν προσέξει θα έχει πρόβλημα. Τέτοια εποχή καμία ομάδα δεν είναι δεμένη αλλά κάθε φαβορί πρέπει να βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει. Σε 48 ώρες παίζουμε με την Ορεστιάδα για την 2ηαγωνιστική και πρέπει να ανασυνταχτούμε για να ξεκινήσουμε χωρίς απώλειες».