ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στον αγώνα του πρωτοπόρου Άρη Αβάτου με τον Νέστο Κύρνου

 

Μία ακόμα νίκη κατέκτησε, ο πρωτοπόρος, Άρης Αβάτου με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα του Νέστου Κύρνου, για την Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Σε ένα ματς που είχε ξεκάθαρους πρωταγωνιστές τον νεοαποκτηθέντα Χαριτίδη και τον συμπαίκτη του στον Άρη Αβάτου, τον Λαζαρίδη, ο Άρης Αβάτου συνέχισε τις νίκες του, με νέο «θύμα» αυτή τη φορά τον Νέστο Κύρνου, που ηττήθηκε με 4-0.

Στο 2ο μόλις λεπτό, λοιπόν, ο Χαριτίδης βρήκε το χώρο εντός της μεγάλης περιοχής, έκανε το σουτ και νίκησε τον Βασιλειάδη για να κάνει το 1-0, από… τα αποδυτήρια. Στο 17′ ο Άρης Αβάτου κέρδισε ένα πέναλτι με τον Λαζαρίδη να είναι αυτός που ανατράπηκε εντός περιοχής, και τον Χαριτίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη Αβάτου.

Στο 43ο λεπτό, ο Χαριτίδης από σκόρερ, μετατράπηκε σε «ασίστμαν», αφού ήταν αυτός που έδωσε την τελική πάσα στον Λαζαρίδη, ο οποίος από τα δεξιά με ένα ωραίο σουτ έγραψε το 3-0, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ήρεμο, με τον Άρη Αβάτου, να «σβήνει τις μηχανές» και απλώς στο 83ο λεπτό να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, όταν ο Ξανθόπουλος εκμεταλλευόμενος μια αδράνει στην άμυνα του Κύρνου, βρέθηκε μόνος εντός περιοχής, σούταρε και σκόραρε για το τελικό 4-0 υπέρ της ομάδας του.

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης (Βασιλειάδης Ι.), Παπαδιώτης, Ταχτσίδης, Σουκρήογλου Σουκρή, Θωμαΐδης (58′ Ξανθόπουλος), Δεσύλλας, Χιντ Ιμέρ (66′ Δασκαλάκης), Χαριτίδης, Λαζαρίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ: Βασιλειάδης, Χασάν Ορτσούν, Ταχήρ Αλπάη (74′ Μουμίν Μπατακάν), Κελλίδης, Μουζαφέρογλου Μουζαφέρ, Αμέτ Τζοσκούν, Σερίφογλου Ε. (68′ Τριανταφυλλάκης), Αλή Γκιογκιόρ, Βελή Μπερκάν (46′ Χουσεΐν Μπέρκε), Χαλήτ Ουγούρ, Βελή Μπαϊράμ.