Στην Ξάνθη και ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

 

Ο μέχρι πριν λίγες εβδομάδες πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Θανάσης Τερζής είχε πραγματοποιήσει στη Ξάνθη το τελευταίο του ταξίδι ως πρόεδρος, «κλειδώνοντας» την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου το καλοκαίρι στην πόλη της Θράκης.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΠ Παναγιώτης Πιστούρης, με το ψηφοδέλτιο του οποίου έχει εκλεγεί και ο Βασίλης Ποιμενίδης του Πήγασου Ξάνθης, πραγματοποίησε επίσης στην Ξάνθη την πρώτη του επίσκεψη σε κάποια περιοχή εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, μετά τις αρχαιρεσίες προ 15νθημέρου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΟΠ βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο κοντά σε σωματεία της Βορείου Ελλάδας και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει θέματα και προβλήματα του αθλήματος με παράγοντες της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης και Θράκης.

«Ήταν μια ακόμα ευκαιρία να δω από κοντά παράγοντες της ποδηλασίας που δίνουν καθημερινή μάχη για την ανάπτυξη και εξάπλωση του αθλήματός, κάτω από όχι πάντα ευνοϊκές συνθήκες και σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την χώρα. Εμείς από την πλευρά μας, ως Ομοσπονδία κάνουμε ότι είναι δυνατόν και είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά τους», δήλωσε ο Παναγιώτης Πριστούρης.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τον Β’ Αντιπρόεδρο, Κωνσταντίνο Τσορτουκτσίδη, παράλληλα με τις συναντήσεις παρακολούθησαν και αγώνες ορεινής ποδηλασίας, τους οποίους διοργάνωσε το Βέλος στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο και ο Πήγασος στην Ξάνθη την Κυριακή. Η φωτογραφία είναι από την παρουσία τους στην Ξάνθη.