Αναστέλλεται το Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης! Κίνδυνος και για οριστική διακοπή του…

 

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης με ανακοίνωση που εκδόθηκε το πρωί της Πέμπτης ενημερώνει ότι το παιδικό πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017 αναστέλλεται λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων των ομάδων.

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης λαμβάνοντας υπόψη της τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και ενώ με απόφαση της μείωσε το παράβολο συμμετοχής από 280 € σε 200 € ανά τμήμα, τα περισσότερα σωματεία δεν ανταποκριθήκαν όπως υποχρεούνται.

Για τον λόγο αυτό η αρμόδια επιτροπή Παιδικού Πρωταθλήματος, αμέσως μετά την καταληκτική ημερομηνία της 27-10-2016, όπου θα πρέπει τα σωματεία να είναι τακτοποιημένα τόσο οικονομικά όσο και οργανωτικά (δηλώσεις συμμετοχής – καταστάσεις υγείας), θα συνεδριάσει εκ νέου για να αποφασίσει για την συνέχιση ή οριστική διακοπή των αγώνων», επισημαίνει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας θα διεξαχθεί η κλήρωση στις 01-11-2016, μόνο εφόσον συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός συμμετεχόντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here