Νέες σύγχρονες μπασκέτες αλλά και… εστίες προδιαγραφών Τσάμπιονς Λιγκ στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης (+photos)

 

Μπορεί ακόμα το πολυπόθητο νέο κλειστό της Αλεξανδρούπολης να παραμένει όνειρο και στις μακέτες, ωστόσο τουλάχιστον το παλιό κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» άρχισε να εκσυγχρονίζεται.

Με πρωτοβουλία του εντεταλμένου συμβούλου του Δήμου Αλεξανδρούπολης για θέματα Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη, έφτασαν το μεσημέρι της Τετάρτης νέες νέες μπασκέτες ηλεκτροϋδραυλικές προδιαγραφών FIBA.

Πρόκειται για ένα αίτημα που υπήρχε εδώ και χρόνια μιας και οι παλιές, ήταν σε κατάσταση που εξέθεταν το γήπεδο. Οι νέες μπασκέτες μεταφέρθηκαν ήδη μέσα στο κλειστό και θα τοποθετηθούν άμεσα.

«Ήρθαν οι νέες μας μπασκετες προδιαγραφών FIBA», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Βαταμίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες.

Επίσης, εδώ και λίγες μέρες στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης  έχουν μεταφερθεί νέες εστίες χάντμπολ, προδιαγραφών μάλιστα ακόμα και για αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίες είναι δωρεά της Ομοσπονδίας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα alexpoli.gr, ο Βαταμίδης δήλωσε ακόμα ότι αναμένεται και νέο αθλητικό υλικό τις επόμενες ημέρες ενώ τρέχει και ο διαγωνισμός για την ανακατασκευή του ταρτάν στο Φώτης Κοσμάς.

Ακόμα πρόσθεσε ότι θα στηθεί από την αρχή το γήπεδο του μπιτς βόλεϊ ενώ στα σκαριά είναι και νέο γήπεδο τένις. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον λογαριασμό του Γ. Βαταμίδη στο facebook αλλά και από την ιστοσελίδα alexpoli.gr…