LIVE από τις Σέρρες: Πανσερραϊκός – Πανθρακικός 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην φιλική αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Πανθρακικός, που ενδεχομένως να αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε για τις δυο ομάδες, αν επιτέλους ξεκινήσει το πρωτάθλημα την άλλη εβδομάδα.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Πανθρακικό.

Ώρα 15:25  Αξίζει πριν ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του αγώνα να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Πανθρακικός σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο 150 τετραγωνικών  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:28 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 15:31 Χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι ακόμα τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 15:36  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:41   Μόλις πληροφορηθήκαμε τους 11 με τους οποίους ξεκινά ο Ανυφαντάκης. Γκαραβέλης, Πολύμος, Μυρθιανός, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Ρομπέρ, Χαλκιαδάκης, Κάρδαρης και  Νικόλτσης ξεκινούν για τον Πανθρακικό.

Ωρα 15:44  Μέλκα, Τσουβαλτζίδης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Σιάκκας, Κάκκο, Ρούτσης, Κανούλας, Χατζηδημητρίου, Τσούτσης απαρτίζουν την αρχική ενδεκάδα για τον Πανσερραϊκό.

Ωρα 15:48  Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιαννης Γκουγκούδης με βοηθούςν τους Καμπούρη και Κρυωνά της ΕΠΣ Σερρών.

Ωρα 15:51  Λιγότερο από δέκα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ζήτημα είναι να έχουμε πάνω από 30 φιλάθλους στο γήπεδο. Συνεχίζεται πάντως η προσέλευση.

Ωρα 16:00  Βγαίνουν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. ενός λεπτού σιγή στη μνήμη ενός παλαίμαχου παίκτη του πανσερραϊκού, του Βασίλη Σαφαρόπουλου, που έφυγε πριν λίγες ημέρες από την ζωή.

1′  Έναρξη του αγώνα

2′  Ευκαιρία με το καλημέρα για τον Πανθρακικό. Σουτ του Γαβριηλιδη, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

8′  Ισοφαρίζει τις ευκαιρίες ο Πανσερραϊκός με τον Χατζηδημητρίου να πιάνει το σουτ, αλλά αυτό πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

14′ Υποψήφια ευκαιρίας για τους γηπεδούχους με τον Κάκκο, η μπάλα κόντραρε και κόρνερ.

25′  Χωρίς κάτι αξιόλογο στο τελευταίο δεκάλεπτο, ισόπαλες χωρίς τέρματα οι δυο ομάδες.

40′ Πέντε λεπτά ακόμα για το ημίχρονο και δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο όλο αυτό το διάστημα. Οι δύο ομάδες προσπαθούν, είναι κινητικές, όμως έχουμε περισσότερο παιχνίδι κέντρου.

45′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, με λιγοστές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Πανσερραϊκός – Πανθρακικός 0-0

Ώρα 16:52  Χορηγός της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Πανθρακικός το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο 150 τετραγωνικών  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:55 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 16:58 Χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι ακόμα τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 17:01  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

51′ Πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι για τον Πανσερραϊκό. Ο Τσιμίκας στη θέση του Σιάκκα

56′ Δεύτερη αλλαγή για τους γηπεδούχους, με τον Στέβιτς να παίρνει τη θέση του Κανούλα

61′ Πρώτη αλλαγή και για τον Πανθρακικό. Ο Πλέγας στη θέση του Νικόλτση

68′ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Χατζηδημητρίου περνάει ο Κτιστόπουλος

69′ Άλλη μία αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Τάντιτς στη θέση του Κάκκο

72′ Δύο αλλαγές , μία για κάθε ομάδας. Για τον Πανσερραϊκό περνάει ο Τζέσι στη θέση του Καψάλη και για τον Πανθρακικό ο Τζελέπης στη θέση του Γκαραβέλη

73′ Πρώτη καλή στιγμή για το δεύτερο ημίχρονο για τον Πανσερραϊκό, όταν μετά από μπαλιά του Τσιμίκα, ο Κτιστόπουλος θα πιάσει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζελέπη

75′ Και άλλη αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Ρούτση ο Παναγιωτίδης

81′ Και πάλι δύο αλλαγές, μία για κάθε ομάδα. Για τον Πανσερραϊκό ο Ανδρέου στη θέση του Τσούτση και για τον Πανθρακικό ο Κουσίδης στη θέση του Χαλκιαδάκη

86′ Πολύ καλή ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό όταν μετά από κόρνερ του Τσιμίκα από δεξιά, ο Κτιστόπουλος στο δεύτερο δοκάρι προσπάθησε να πιάσει το σουτ, αυτή κόντραρε σε αμυντικό του Πανθρακικού και κατέληξε στον Τζέσι στο σημείο του πέναλτυ, ο οποίος πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρi

88′ Σουτ του Κουσίδη έξω απ’ την περιοχή, η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι

90′ Τέλος της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν κακό θέμα και να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Τελικό αποτέλεσμα: Πανσερραϊκός – Πανθρακικός 0-0

Ευχαριστούμε τους τέσσερις χορηγούς μας, που βλέπετε από κάτω. Σε επόμενες αναρτήσεις ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από την αναμέτρηση…