ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Χωρίς πρόβλημα η αγωνιστική δραστηριότητα σε όλα τα πρωταθλήματα

 

Κανένα πρόβλημα όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τις άδειες διεξαγωγής των αγώνων δεν υπάρχει στα κλειστά γυμναστήρια που υπάρχουν στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Μιλώντας στο ThrakiSportS ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων Βασίλης Χαλκιάς μας είπε πως η ΕΚΑΣΑΜΑΘ ήταν ενήμερη για το όλο θέμα, καθώς είχε φτάσει χαρτί στα γραφεία της Ένωσης που ενημέρωνε για το ότι στις 8 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία που είχε δώσει το υφυπουργείο Αθλητισμού για να εκδοθούν άδειες λειτουργίας και διεξαγωγής αγώνων.

Ωστόσο αποκάλυψε στο ThrakiSportS πως όλα τα κλειστά γυμναστήρια της ΕΚΑΣΑΜΑΘ σε όλη την Θράκη ή την Ανατολική Μακεδονία είτε έχουν πάρει άδεια, είτε έχουν καταθέσει πλήρεις φακέλους και περιμένουν απλώς την απόφαση για να λάβουν την άδεια.

Ως εκ τούτου τα παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα των ανδρών (που έτσι και αλλιώς αναφορικά με τις θρακιώτικες ομάδες διεξάγονταν Σάββατο και δεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα), όσο και σε αυτά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων εφήβων, παίδων, νεανίδων και κορασίδων που είναι να διεξαχθούν την Κυριακή δεν κινδυνεύουν με αναβολή.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ