LIVE η Γ’ Εθνική: Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας και Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός

 

Παρακολουθήστε απευθείας από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας και Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στους αγώνες των δύο ομάδων της Θράκης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ώρα 15:10 Να θυμίσουμε πως η μετάδοση της Γ’ Εθνικής, δε θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:14 Άλλος ένας χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 4ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 15:18  Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:22  Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 15:26  Χορηγός της σημερινήςαγωνιστικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 15:30  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 15:32  Την εντός έδρας αποστολή του Ορφέα που επέλεξε ο Μάκης Μπογιατζίδης απαρτίζουν οι Ρούφος, Αθανασίου, Τζαμπάζ Χακή, Θεοδωρίδης, Καρά Αλή Ονούρ, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ., Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Κωτίδης, Μελισσόπουλος, Μόσχος, Μουμίν Ογλού Τουγιάλ, Μουνταγκίδης, Πασχαλάκης, Ξαντινίδης, Χαριτίδης και Τορομανίδης.

Ωρα 15:34  Για τους Προσκυνητές ο Γιαννης Κλειτσιώτης επέλεξε τους Αγγελόπουλο, Περτσα, Κελεσίδη, Κίτσο, Λεφή, Μουζασβίλι, Μόσχο, Τρίχα, Δραγανίδη, Γιαννατσικίδη, Κλη, Ιωαννίδη, Βάσκο, Σιδηρόπουλο, Δημητριάδη, Εμρέ, Ανυφαντάκη, Θωμά και Λειβαδιώτη.

Ωρα 15:36  Στην Ξάνθη  η εντεκάδα του Ορφέα αποτελείται από τους Ρούφο, Χαλήλ, Κατρανίτσα, Μαλαδένη, Μακράκη, Τορομανίδη, Β. Καραγκιόζη, Μπουνταγκίδη, Ξαντινίδη, Γ. Καραγκιόζη και Μουμίνογλου Τουγιάλ.

Ωρα 15:39 Για την Δόξα Δράμας του Κώστα Βασιλακάκη ξεκινούν οι Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Παζαχαρίας, Ολίσε, Πινδώνης, Καρλόπουλος, Ιότι, , Σουάνης και Ιγκορ

Ωρα 15:41 Θυμίζουμε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: Α.Ε. Ποντίων – Α.Ο. Καρδίας, Μακεδονικός Φούφα – Καβάλα, Αλμωπός Αριδαίας – Νάουσα, Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας, Λαγκαδάς – Απόλλων Παραλιμνίου, Απόλλων Καλαμαριάς – Καμπανιακός, Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός. Ρεπό έχει ο Νέστος Χρυσούπολης.

Ωρα 15:45 Στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού παρουσία 100 φίλων της Δόξας ο κ. Κλειτσιώτης επέλεξε τους Αγγελόπουλο, Κελεσίδη, Μόσχο, Κελεσίδη, Λεφή, Τρίχα, Δραγανίδη, Κίτσος, Κλη, Ιωαννίδη, Γιαννακιτσίδη.

Ωρα 15:48 Για την ομαδα της Πτολεμαίδας ο Αλέξης Αλεξίου επέλεξε για τον Εορδαικό την εξής εντεκάδα: Στόϊκος, Λιάπτσης, Νικολαίδης, Σαββίδης, Μπαλίτσας, Θεοδουλίδης, Χαραλαμπίδης, Κέβιν Ίβιτς, Μπίκος, Μαυροματίδης.

Ωρα 15:53 Την σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Δράμας,  θα διαιτητεύσει η τριπλέτα Σιμίδης, Καραΐσκος, Κίτσος από την ΕΠΣ Έβρου, ενώ τον αγώνα της Δόξας Προσκυνητών με τον Εορδαϊκό οι Γκουγκούδης, Σάββας, Κρυώνας από την ΕΠΣ Σερρών. Τέλος ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Θράκης θα είναι ο άρχοντας του αγώνα στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Καμπανιακό.

Ωρα 15:56 Θυμίζουμε Ορφέας και Δόξα Δραμας είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα, ενω στο παιχνίδι στην Κομοτηνή οι δυο ομαδες συναντωνται με διαφορετικά συναισθήματα. Η Δόξα Προσκυνητων ηττηθηκε 4-0 απο το Παραλίμνι στις Σέρρες, ενω ο νεανικος Εορδαικος νίκησε ευκολα 3-0 τον Καμπανιακό.

Ωρα 15:59 Έναρξη λίγο νωρίτερα και στα δυο γήπεδα της Θράκης.

Ωρα 16:00 Στην Ξάνθη παρουσία περίπου 1000 φιλάθλων και εκδρομέων από την Δράμα, καλή στιγμή για την Δόξα όταν σε σεντρα του Σουανη κεφαλια για την Δοξα απο καλη θεση μπλοκαρει ο Ρούφος.

Ωρα 16:05 Στην Ξάνθη παλι καλή φάση για την Δόξα, αλλα το φαουλ του Ιότι δεν ανησυχεί τον Ρούφο

Ωρα 16:07 Στην Κομοτηνή πρωτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους αλλα το φαουλ του Μαυροματίδη μόλις αουτ.

Ωρα 16:08 Στην Ξάνθη πρωτη φαση για τον Ορφέα, όταν ο Κατρανίτσας εκτελεί συρτό κόρνερ προς τον Β. καραγκίοζη αλλα το σουτ βρισκει σε ετοιμότητα τον Σικαλιά.

Ωρα 16:13 Στην Κομοτηνή καλό δίλεπτο για την Δόξα Προσκυνητών όταν αρχικά σουτ του Βασκου στο 13′ μολις αουτ ενω στο 14′ και ο Δραγανίδης και ο Κίτσος με κεφαλια από κόρνερ δεν μπορούν να ανοίξουν το σκορ χάνοντας ευκαιρία από πλεονεκτική θέση.

Ωρα 16:16 Το πρώτο τέρμα στην Καλαμαριά η οποία απτόητη από τους 6 χαμένους βαθμούς λόγω αντικανονικής συμμετοχής παίχτη ανοιγει το σκορ. Απόλλων Καλαμαριάς – Καμπανιακός 1-0 (4′ Ενλουντούλου)

Ωρα 16:17 Στην Κομοτηνή νέα ευκαιρία για τους Προσκυνητές όταν σε συνδυασμό Βάσκου με Κλή η μπαλα καταλήγει στον Ιωαννίδη αλλα το σουτ του ο Στόικος διωχνει σε κόρνερ.

Ωρα 16:24 Παραμένει το 0-0 στα δυο γηπεδα με παιχνίδι κεντρου στην Κομοτηνή, και με την Δόξα να έχει την κατοχή της μπάλας.

Ωρα 16:29 Στην Ξάνθη καλη φαση για την Δόξα όταν σε σέντρα του Κουρτεσιώτη ο Ιγκορ χανει μεγαλη ευκαιρία αφού στελμει την μπαλα μόλις πάνω από το δοκαρι. Κίτρινη ο Κουρτεσιώτης για διαμαρτυρία.

Ωρα 16:3ο Στην Κομοτηνή καλη ευκαιρία στο 30′ για τον Εορδαικο αλλα το σουτ του Χαραλαμπίδη διωχνει τελευταια στιγμή ο Λεφής.

Ωρα 16:35 Στην Κομοτηνή καλό σουτ του Μόσχου για την Δόξα αλλα μπλοκάρει ο Στόικος

Ωρα 16:39 Στην Ξάνθη καλο σουτ του Καρλόπουλο για την Δόξα διωχνει σε κόρνερ ο Ρούφος. Κίτρινη στον Ρούφο για διαπληκτισμό με τον Ίγκορ.

Ωρα 16:39 Κοντά στο 40′ και μόλις ενα τερμα στα γήπεδα Α.Ε. Ποντίων – Α.Ο. Καρδίας 0-0, Μακεδονικός Φούφα – Καβάλα 0-0, Αλμωπός Αριδαίας – Νάουσα 0-0, Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-0, Λαγκαδάς – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0, Απόλλων Καλαμαριάς – Καμπανιακός 1-0, Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός 0-0.

Ωρα 16:43 Στην Κομοτηνή σε σέντρα του Τριχα καλό σουτ του Λεφή αλλα η μπαλα μόλις άουτ.

Ωρα 16:44 Στην Ξάνθη μετα απο καλό συνδυασμό για την Δόξα, αλλα ο Ιότι μονος δεν μπορεί να νικησει τον πολύ καλό Ρούφο.

Ωρα 16:45 Ημίχρονο στην Κομοτηνή. Δόξα Προσκυνητών-Εορδαϊκός 0-0

Ωρα 16:46 Ημίχρονο και στην Ξάνθη. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-0

Ώρα 16:50 Να θυμίσουμε πως η μετάδοση της Γ’ Εθνικής, δε θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co, της βιοτεχνίας κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή, του Cafe-Bar De Novo, των καταστημάτων ACS Ξάνθης, τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» και της «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα.

Ωρα 16:53 Ημίχρονα Α.Ε. Ποντίων – Α.Ο. Καρδίας 0-0, Μακεδονικός Φούφα – Καβάλα 0-0, Αλμωπός Αριδαίας – Νάουσα 0-0, Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-0, ΑΠΕ Λαγκαδά – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0, Απόλλων Καλαμαριάς – Καμπανιακός 1-0, Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός 0-0

Ωρα 16:57 Έναρξη στην Κομοτηνή.

Ωρα 17:00 Γκολ στην Κομοτηνή για την Δόξα Προσκυνητών. Εκπληκτικό ευθύβολο σουτ του Κλή η μπαλα στο αριστερό γάμα του Στόικου.  Δόξα Προσκυνητών-Εορδαϊκός 1-0

Ωρα 17:01 Έναρξη στην Ξάνθη.

Ωρα 17:07 Στην Κομοτηνή μεγαλη φαση για την Δόξα αλλα το σουτ του αμαρκάριστου Ιωαννίδη σε μπαλια του Βάσκου έδιωξε σωτήρια ο Στόικος.

Ωρα 17:09 Στην Ξάνθη αλλαγή μέσα σε αποθέωση από όλο το γληοεδο για τον Σουάνη που αφηνει την θέσξη του στον άλλο ξανθιωτη τον Δουμάνη.

Ωρα 17:11 Γκολ στην Ξάνθη. Η Δόξα Δραμας ανοιγει το σκορ στο 55′ με πέναλτι του Καρλόπουλου. Αποβλήθηκε ο Χαλήλ με κόκκινη όταν ανέτρεψε τον πρωην της Ξάνθης Δουμάνη. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-1

Ωρα 17:15 Στην Ξάνθη αλλαγή για τον Ορφέα με τον Πασχαλάκη να παίρνει την θέση του Μακράκη.

Ωρα 17:21 Στην Κομοτηνή έχει πέσει ο ρυθμός γεγονός που συμφρει την ομαδα του Γιαννη Κλειτσιωτη. Το γκολ του Κλή είναι το πρωτο εντός έδρας στην ιστορία για την Δόξα Προσκυνητών.

Ωρα 17:22 Ο Μόσχος  αντί του Τορομανίδη

Ωρα 17:23 Στην Ξάνθη μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα σε αντεπίθεση, αλλά μετά από πάσα του Γ. Καραγκιόζη ο Μόσχος αρχικά και ο Μουμίνογλου στη συνέχεια δεν μπορούν να σκοράρουν.

Ωρα 17:26 Στην Κομοτηνή μετά από μπαλια του νεοεισερχόντα Εμρέ στον Κελεσίδη ο τελευταίος από πλεονεκτική θέση σουταρει αλλα η μπαλα κοντράρει στους αμυντικούς.

Ωρα 17:28 Στην Ξάνθη ο Μελισσόπουλος στην θέση του Ξαντινίδη.

Ωρα 17:30 Στην Κομοτηνή μετά από σέντρα του δραστήριου Εμρέ ο Γιαννατσικίδης από καλή θέση πιάνει “αερα”.  Αλλαγή για την Δόξα Προσκυνητών έξω ο Ιωαννίδης στην θέση του ο Θωμάς

Ωρα 17:31 Αλλαγή για την Δόξα Δράμας εκτός αγώνα ο Ιόττι στην θέση του πέρασε ο Γιόνδης

Ωρα 17:33 Γκολ στην Ξάνθη. Η Δόξα Δραμας διπλασιαζει τα τερματα της με όμορφο γυριστο σουτ του Ίγκορ. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-2

Ωρα 17:35 Κοντά στο 80′ και έχουμε Α.Ε. Ποντίων – Α.Ο. Καρδίας 0-0, Μακεδονικός Φούφα – Καβάλα 1-1 (72′ Χάιτας-65′ Λίτσκας), Αλμωπός Αριδαίας – Νάουσα 0-0, Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-2 (56′ Καρλόπουλος πεν, 77′ Ίγκορ), Λαγκαδάς – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1 (Παναγιωτούδης), Απόλλων Καλαμαριάς – Καμπανιακός 1-0, Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός 1-0.

Ωρα 17:35 Αλλαγή για την Δόξα Δράμας με τον Ίγκορ να δινει την θεση του στον Γκαϊδατζή.

Ωρα 17:38 Καλή φαση για την Δόξα Δραμας σε φαουλ του Πινδωνη αλλα η μπαλα άουτ. Κίτρινη ο Μόσχος

Ωρα 17:43 Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η Δόξα Πρσκυνητών. Ο Δημητριάδη αντί του Γιαννακτσίδη

Ωρα 17:44 Γκολ στην Ξάνθη. Η Δόξα Δραμας πετυχαινει νεο τερμα με τον Πινδώνη. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-3

Ωρα 17:45 Ανατροπή στην Κοζάνη. Μακεδονικός Φούφα-Καβάλα 2-1. Επίσης ΑΠΕ Λαγκαδά – Απόλλων Παραλιμνίου  2-1

Ωρα 17:47 Τελος στην Κομοτηνή. Πρωτη νίκη στην ιστορία της Δόξας στην Γ’ εθνική. Τελικό αποτέλεσμαΔόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός 1-0

Ωρα 17:49 Τελος και στην Ξάνθη. Σπαει το αήττητο του Ορφέα απέναντι στο μεγαλο φαβορί για την άνοδο ομαδα της Δόξας Δράμας. Τελικό αποτέλεσμα Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-3

Ωρα 17:55 Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους έξι χορηγούς που σας πρόσφεραν αυτό το live, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ. Σε λίγο σε ξεχωριστή ανάρτηση θα βρείτε όλα τα τελικά αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική και αναλυτικά ρεπορτάζ από Κομοτηνή και Ξάνθη…