Γ’ Εθνική: Εντός έδρας δοκιμασίες για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το απόγευμα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι δύο ομάδες της Θράκης αγωνίζονται εντός έδρας, με τον Ορφέα να φιλοξενεί την Δόξα Δράμας σε ένα ντέρμπι από τα παλιά, ενώ η Δόξα Προσκυνητών των Εορδαϊκό.

Το ντέρμπι στο γήπεδο του ΑΟΞ ξεχωρίζει συνολικά στο πρόγραμμα, αφού φέρνει αντιμέτωπες δυο ομάδες που είναι μέχρι στιγμής αήττητες. Η Δόξα Δράμας μετά την δικαίωση της ένστασής της σε βάρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι πρώτη και έχει μόνο μία βαθμολογική απώλεια, εκείνην της μοναδικής εξόδου της από την Δράμα και μάλιστα στην Θράκη και το ΔΑΚ Κομοτηνής, όπου άφησε πριν δύο εβδομάδες δύο βαθμούς στον αγώνα με την Δόξα Προσκυνητών.

Ο Ορφέας βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην Ξάνθη όλη την εβδομάδα υπήρχε ξεσηκωμός για αυτό το παιχνίδι, με τον Μπάμπη Χατζημεστή να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο ούτε η Δόξα Δράμας έχει ζητήματα, καθώς έρχεται στην Ξάνθη με όλα της τα μεγάλα ονόματα. Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει Εβρίτικη τριπλέτα, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι από αυτήν την Κυριακή τα παιχνίδια έχουν πάει πιο νωρίς, αφού θα ξεκινήσουν στις 16:00.

Την ίδια ώρα στην Κομοτηνή η Δόξα Προσκυνητών, που έχει μόνο έναν βαθμό και έτσι έχει μείνει τελευταία στην βαθμολογία, φιλοξενεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον Εορδαϊκό. Μάλιστα η κλήρωση της Παρασκευής τα έφερε έτσι ώστε οι δυο ομάδες να ξαναπαίξουν μεταξύ τους σε δύο εβδομάδες για το Κύπελλο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στην περιοχή του Ραδιοφωνικού Σταθμού και όχι στο ΔΑΚ Κομοτηνής, όπου χθες φιλοξενήθηκε το Πανθρακικός-Άρης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00, απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS):   Α.Ε. Ποντίων – Α.Ο. Καρδίας,  Μακεδονικός Φούφα – Καβάλα, Αλμωπός Αριδαίας – Νάουσα, Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας, Λαγκαδάς – Απόλλων Παραλιμνίου, Απόλλων Καλαμαριάς – Καμπανιακός, Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ 20 ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ 19 ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ