Δύο μετάλλια για την Εθνική στο Βαλκανικό της Αδριανούπολης! Καλά πλασαρίσματα από τους αθλητές Πήγασου Ξάνθης και Θράκα Ιππέα

 

Ακόμα δύο μετάλλια πρόσθεσε η ελληνική αποστολή της Εθνικής ομάδας που συμμετέχει στο βαλκανικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων στην Ανδριανούπολη.

Η Σοφία Λιδάκη ήταν η νικήτρια στην κατηγορία των κορασίδων προσθέτοντας ένα χρυσό μετάλλιο στην ελληνική αποστολή, ενώ την τέταρτη θέση κατέλαβε η Δήμητρα Τάτλη. Στην κατηγορία των παίδων, όλη η ομάδα δούλεψε εξαιρετικά για τον Μανώλη Ορφανουδάκη ο οποίος στο τελικό σπριντ κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στην κατηγορία των εφήβων μετά από μία έντονη μάχη σε όλον τον αγώνα με τους Τούρκους αθλητές, στο τελικό σπριντ οι αθλητές της Εθνικής δεν πλασαρίστηκαν όπως θα ήθελαν.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος Παναγιώτης Λαβδάκης κατέλαβε την 5η θέση, ο Γιάννης Κυριακίδης την 6η θέση, ο Δημήτρης Χριστάκος την 7η θέση, ο πρωταθήτής του Πήγασου Ξάνθης Σίμος Γκουλιαμτζής την 9η θέση και ο Νίκος Λινάρδος του Θράκα Ιππέα την 12η θέση σε ένα σύνολο 32 αθλητών.