Σύνθημα νίκης επί της Ουκρανίας και πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα από τον Δημήτρη Τζούριτς

Μπορεί η Εθνική μας να προκρίνεται απευθείας στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μόνο με συνδυασμό αποτελεσμάτων, καθώς η πρώτη θέση δίνει απευθείας πρόκριση και η δεύτερη οδηγεί σε μπαράζ, όμως στο μυαλό των παικτών της Ελλάδας βρίσκεται η καθαρή νίκη επί της Ουκρανίας.

Αυτό τόνισε μετά τη μεγάλη νίκη επί του Βελγίου ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Δημήτρης Τζούριτς, τονίζοντας πως είναι κρίμα για αυτή την ομάδα και αυτή τη γενιά να μην προκριθεί στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού.

«Πάμε για τη νίκη και με την Ουκρανία. Δεν κοιτάμε τους άλλους, αλλά εμάς. Ξαναπαίξαμε τόσο καλά και όπως είχα επισημάνει πριν από το ματς, μπορούσαμε να κερδίσουμε το Βέλγιο, αν ανεβάζαμε το επίπεδο μας. Το κάναμε και κερδίσαμε μάλιστα με 3-0. Μας υποτίμησαν και το πλήρωσαν. Είναι κρίμα να μη παίξει αυτή η γενιά σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το αξίζει. Δεν μας πρόσεξαν, μας παράτησαν και προσπαθούμε μόνοι μας. Θα τα καταφέρουμε. Να επαναλάβω ότι είμαι υπερήφανος που παίζω σε αυτή την ομάδα και έχω συμπαίκτες αυτά τα παιδιά».